Jump to content



γνωμες για αγορα οθονης


AkisD

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Προς το παρον εχω την EIZO S2110W και ενδιαφερομαι για καινουργια οθονη μεγαλυτερη και αντιστοιχα καλη. Ιδανικα σκεφτομουν τις 27" και σκεφτομουν την 2761 της EIZO. Καταργηθηκε και τωρα ειμαι μεταξυ των

EIZO SX2462

DELL 2711

DELL 3008

Εχω διαβασει οτι και η νεα σειρα PA της NEC ειναι πολυ καλη αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοιες οθονες σε μαγαζια η αντιπροσωπειες για να τις δεις πριν την αγορα. Προς το παρον εχω δει μονο την 2462. Αν καποιος ειναι κατοχος η εχει δει απο κοντα καποια απο τις παραπανω οθονες ας μου πει εντυπωσεις. Αν υπαρχουν επισης αλλες προτασεις καλοδεχουμενες ολες οι γνωμες.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

dell u2711 άψογη

Επειδή σκέφτομαι και εγώ για αγορά οθόνης αυτή την περίοδο, και πιο συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στην U2711 και στην U2410 θα ήθελα μερικές συμβουλές.

Η ανάλυση της 2711 είναι τεράστια, πράγμα που αρχικά μου φάνηκε πολύ καλό, αλλά έχει πολύ μικρό pitch size (0.233mm). Για everyday use αυτό δε θα την έκανε κακή επιλογή; Την έχεις δουλέψει dellman; Είναι άνετη στο surfing και στο διάβασμα;

Από την άλλη, η 2410 έχει 0.270mm pitch size, πολύ καλή ανάλυση (1920χ1200) αλλά είναι 24".

Ανάμεσα σε αυτές τις 2, για καθημερινή χρήση (όχι επαγγελματική), ποιά μου προτείνετε;

Link to comment
Share on other sites

Μωρέ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, πως 27" είναι ιδανικό μέγεθος για οθόνη. Αλλά έχει ΠΑΡΑ πολύ μικρό pitch size, και δε θέλω να σκάσω 650 ευρώ έτσι άσκοπα. Θέλω να πάρω οθόνη που θα κρατήσει τουλάχιστον 5ετία (και λίγα λέω).

Αν το μετανοιώσω στην πορεία που πήρα την 27άρα επειδή με στραβώνει στο surfing θα είναι χοντράδα, γι'αυτό μπήκε στο χορό και η 24".

Από EIZO σε παρόμοια χρήματα δεν παίρνω τίποτα, έτσι;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πηρα τελικα την eizo. Χωρις να ειναι ιδιαιτερα κακη ειναι πολυ μετρια για τα λεφτα της, δυστυχως. Σε συγκριση με την 2110 που ηδη ειχα μειονεκτει σε ολα. Θα την χρησιμοποιησω λιγο ακομα να την δω καλυτερα και θα σας εξηγησω ακριβως τι εννοω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.