Jump to content



Drivers Audigy για 7


squid

Recommended Posts

Εχουν βγει επιτελους μηπως W7 drivers της προκοπης γ***** το κ***** τους για Αudigy (Audigy 2 Value) ?? Aπο το Δεκεμβριο που εχω στησει αυτο το συστημα 7 εχω ηχο Σ****Α, ΔΕΝ εχω μικροφωνο , ξεχασε το skype το ΤeamSpeak κλπ κλπ κλπ, δεν μπορω να ρυθμισω τιποτα, αψυχολογητα και στου καραγκιοζη το γαμο ολα, κουλαμαρες με τον ηχο στα video, και για να ευχαριστηθω μουσικη, καλα ξεχασε το. ΔΕΝ συζηταω για τα παιχνιδια ..................

Και γιατι δεν την βγαζω την Audigy θα μου πεις και να ενεργοποιησω τον on board realtek ? Θα το δοκιμαζα (να δω αν θα βελτιωνοταν τιποτα ....) αλλα στο ιδιο PC εχω και το αλλο μου ΧP setup στο οποιο η Αudigy δουλευει επι χρονια τελεια και εχει ασυγκριτο ηχο χαρη στο μεν ΚΟΥΛΟ παντα software της Creative αλλα τουλαχιστο δουλευει και εχει και ΑΠΟΔΟΣΗ.

τεσπα, υπαρχει μηπως καμμια εξελιξη ?

Link to comment
Share on other sites

Τι ρόλο βαράνε αυτοί οι drivers ρε pokemon; Που τους ξετρύπωσες;

Yπαρχει σχετικο Thread σε forum της Creative. Ειναι τροποποιημενοι drivers απο εναν βραζιλιανο προγραμματιστη (?) ονοματι DanielK και καταφερνουν να κανουν την audigy να μπορει να εχει καποιες βασικες λειτουργιες στα vista / 7. Το παληκαρι τους εξελιξε μεχρι καποιο σημειο οσο μπορουσε και τους παρατησε τελειως εδω και καιρο. Δεν θα υπαρξει αλλη βελτιωση απο μερους του.

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχουν τα παιδιά. Ότι καταφέρεις με τους drivers του DanielK. Αλλιώς...

Και εγώ είχα προβλήματα με τους κανονικούς drivers της creative. Τουλάχιστον με αυτούς δούλεψε η κάρτα. Όχι κορυφαία ποιότητα ήχου, 5.1 με δυσκολία και με πατέντες αλλά τουλάχιστον αυτοί οι drivers είναι ότι καλύτερο θα βρεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.