Jump to content



περιεργα restart


pug_f_e

Recommended Posts

εχει 3-4 μερες που ενω ολα δουλευαν τοσους μηνες οκ, κανει κατι restart ή απλα κολλαει η οθονη εκει που ειμαι και αναγκαζομαι να κανω εγω restart

οταν κανει μονο του πεταει μια μπλε οθονη και κατι λεει νομιζω για crash του δισκου και κατι για ενα αρχειο dxgkrnl.sys

το αρχειο ομως φαινεται να ειναι συστηματος, αρα φταιει κατι απο windows?

Link to comment
Share on other sites

κατ' αρχήν έλεξε θερμοκρασίες υποσυστημάτων. Το πρόβλημα μοιάζει με μνήμη ή τροφοδοτικό, τώρα αν κάποιος έχει άλλη άποψη ευχαρίστως να την ακούσουμε. Πάντως η μπλέ οθόνη μοιάζει πρόβλημα hardware (συνήθως μνήμη) άρα αν είσαι μέσα σε εγγύηση ξεκίνα να ψάχνεις για τις αποδείξεις αγοράς. Πάντως για καλό και κακό βγάλε τα πλαϊνα καπάκια για καλύτερο αερισμό και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Μπορεί οι μνήμες να πήραν μέντα απο θερμοκρασίες.

Link to comment
Share on other sites

μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ για το συγκεκριμμενο αρχειο, λεγανε ή για ραμ ή για spyware κλπ(ασχετα μεταξυ τους αλλα ετσι λεγανε)

απο τη μια εχει λιγες μερες που αλλαξα τη ραμ(οποτε ειπα αυτο φταιει) αλλα απο την αλλη εβαλα anti spyware και γινοταν χαμος και τωρα που τα καθαρισα, δειχνει να ειναι οκ..

Θα δειξει τις επομενες μερες τι ηταν τελικα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.