Jump to content



Ερώτηση για frequency και command rate


Necro

Recommended Posts

Καλησπέρα,

η μητρική είναι η asus commando και φοράει intel dual core 6600(τον παλιό). Οι μνήμες είναι kingston hyperX ddr2, σε 2 slots για dual channels. Το cpuz αναφέρει:

ramgn.jpg

Είχα ακούσει καποτε πως το 2T = αργό και να το αλλάξω και κάτι τέτοια. Νομίζω πως τις μνήμες τις έχω έτσι από τότε που πήρα το pc γιατί όταν το πρωτοέστησα αν θυμάμαι μπορεί να κανε τίποτα κουλά σε κάποιο παιχνίδι. Από τότε όμως έχει περάσει και bios update, νέα windows κτλ κτλ, οπότε θα θελα να ξέρω αν πρέπει να φτιάξω κάπως τις μνήμες. Δεν θέλω OC και δε θα τις πειράξω αν αναγκαστικά πειραχθεί και η cpu. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε μου, απλά έβαλα το starcraft 2 που εχει κάτι bugs σχετικα με μνήμη έκανα bios update και θυμήθηκα αυτό με τις μνήμες και είπα να το τσεκάρω. ευχαριστώ πολύ, αν έχει κανείς καμιά ένσταση εδώ είμαι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.