Jump to content



Εγκατάσταση Windows 7 σε RAID0 OCZ SSD Vertex Turbo Series 30GB


Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, αγόρασα το Σάββατο 2 OCZ Vertex Turbo 30gb SSD, τους έβαλα σε RAID 0 και πήγσα σαν άνθρωπος να εγκαταστήσω τα windows 7 (γνήσιο DVD)..αντιμετώπισα το εξής...με το που κάνει copy files πάει μετά να φορτώσει τον installer.....και μένει εκεί !...το raid είναι hardware με block size 128k....τι μπορεί να φταίει ? (το πισί είναι της υπογραφής):072:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδιά....το πρόβλημα ήταν το εξής... για να κάνω την εγκατάσταση, δεν έπρεπε να είναι συνεδεμένος κανένας συμβατικός δίσκος ! ...το έκανα και δούλεψε άψογα...επίσης μετά την εγκατάσταση όταν σύνδεσα τους σκληρούς δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα !

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχα....καλό ! ....τα έχω γιατί μετατρέπω δισκέτες amiga format σε pc format και αντίστροφα.... και κάτι επιπλέον....ο δίσκος που έκανε το σύστημα να μην μπορούν να εγκατασταθούν τα Windows είχε Linux (τυχαίο ? δε νομίζω ! ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑααααααα....*γκούχ*)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.