Jump to content



Toshiba satellite display drivers


Necro

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα πάρω αργότερα την toshiba τηλέφωνο, αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας! Προσπάθησα να περάσω νέους ATI drivers σε ένα toshiba sattelite LD500(ATI HD 3200), και απέτυχα παταγοδώς. Έκανα απεγκατάσταση τα πάντα, driver sweeper κτλ, αλλά η ati στο site της μου λέει οτί δε μπορεί να βάλω από κει drivers. Ωραία λοιπόν, κατεβάζω νέους drivers από τη toshiba, τους οποίους αφού μου τους κάνει extract, δεν συνεχίζει τίποτα. Φαίνεται σαν να τερματίζει εκεί η διαδικασία, και σαν να μην έφθανε εκεί, πάνω στη προσπάθεια μου με τα exe και setup να ξεκινήσω τίποτα, εγκατέστησα το ati install manager με τίποτα μέσα του, και δε μπορώ να το βγάλω ούτε αυτό!

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά με τα laptops? Και το καλύτερο: με έσωσαν τα windows! τους είπα να βρούνε drivers από το update, βρήκαν κάποιους με μια ημερομηνία... χρόνου(ούτε καν ξέρω αν ισχύει αυτό) και όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά για ati ούτε λόγος! Δεν έχω ούτε τον catalist panel αλλά ούτε και κάτι που να προδίδει την κατασκευάστρια στο control panel(όταν θέλω να τους απεγκαταστήσω βρε αδερφέ!).

Συνεπώς αυτό που θέλω τώρα είναι έναν τρόπο να απεγκαταστήσω τους αόρατους windows drivers, και έναν τρόπο να βάλω τους τελευταίους της ATI από το site της toshiba...

Link to comment
Share on other sites

Κάνε όλα τα updates στα windows πρώτα.

Μετά δοκίμασε σε safe mode να απεγκαταστήσεις τα πάντα.

Αν έχεις win7 κάνε restore σε προηγούμενη ημερομηνία

ευχαριστώ, αλλά και πάλι, πως θα εγκαταστήσω τους νέους drivers :(

Πήρα τη toshiba το πρόβλημα είναι ότι δεν συνεχίζεται η εγκατάσταση των drivers αυτόματα με το πρόγραμμα της toshiba, μάλλον κάποιο κουσούρι των win7 θα ναι, αν ξέρει κανείς τι κάνουμε όταν τρέχεις ένα πρόγραμμα στα win7 και σταματάει να ανταποκρίνεται(κλείνει το παράθυρο και δε κάνει τίποτα, ούτε καν κολλάει) τότε ας ρίξει καμιά ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

Τα windows 7 έχουν κάποιο θέμα αν υπάρχει πρόβλημα με την visual C++ 05 & 08, συγκεκριμένα οι drivers δεν εντοπίζουν τι υλικό έχεις και σταματάνε, τότε που είχα παρόμοιο πρόβλημα στον σταθερό αυτό που έκανα ήταν ένα restore το image από το norton ghost και όλα τρέχαν κανονικά.

Κάνε και εσύ ένα restore από τα recovery CD/DVDs και δοκίμασε πάλι. Κάποια εγκατάσταση που είχες κάνει από κάτι άλλο θα προκάλεσε πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Περίμενε, όταν λες recovery τι εννοείς? δε θέλω φορματ, και έκανα system restore 8 μέρες πριν, οπότε και έχω πλέον τους παλιούς drivers και είμαι ΟΚ. Ωστόσο: ο ati catalyst center δεν μου ανοίγει πλέον, και όλα αυτά που είπες σχετίζονται με τη visual c++, γιατί όταν πήγα να κάνω system restore, μέσα στον αύγουστο είδα πως είχε κάνει system restore point σε μία ημερομηνία που "άλλαξε" το visual c++. Λες αν απεγκαταστήσω το visual c++ και να του βάλω νεότερη έκδοση να φτιάξει?

Link to comment
Share on other sites

Δεν μιλάω καν για system restore των window$. Η κάθε εταιρία που σου δίνει laptop σου δίνει και τα ανάλογα CD/DVDs για recover του λειτουργικού σε περίπτωση απώλειας δίσκου, ιού η οτιδήποτε. Που μετά το recover έχεις ότι είχες εξ΄ αρχής σαν να το αγόρασες σήμερα.

Σε εμένα όταν άνοιξα το laptop μου (acer) έβγαλε wizard για να φτιάξω recovery dvd και έχω 3 dvd για να κάνω ολική ανάκτηση. Απλά πριν σου είπα να κάνεις το ίδιο και εσύ.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις uninstall την visual c++ και να την κατεβάσεις από την M$ με την σειρά : visual C++ 05, 05 sp1, 05 64Bit, 05 64bit sp1, 08, 08 sp1, 08 64Bit, 08 64Bit sp1.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, αυτό που ήθελα να πω βασικά είναι ότι αν βάλω το dvd της toshiba φοβάμαι μήπως ξεκινήσει κανα φορματ η κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα δεν το θέλω αυτό. Αυτό με τη visual c++ σίγουρα θα το δοκιμάσω, γιατί ο ccc της ati είχε πρόβλημα που μάλλον έχει να κάνει και με αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.