Jump to content



Athens Digital Week 2010 Modding Contest Info


Linos801442169065

Recommended Posts

Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της περσινής έκθεσης τεχνολογίας Athens Digital Week που πραγματοποιήθηκε τις 2 προηγούμενες χρονιές στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, φέτος επιστρέφουμε με έναν νέο διαγωνισμό που ελπίζουμε να έχει ανάλογη ανταπόκριση!!

Ο νέος διαγωνισμός αφορά όλους τους χρήστες Η/Υ που έχουν λίγο μεράκι και τους αρέσει να ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη θήκη του υπολογιστή τους και που θα θέλανε να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο κοινό που θα παρευρεθεί στην φετινή έκθεση στις 7-10 Οκτωβρίου 2010 στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.

Όπως και την περασμένη χρονιά, η μεγάλη καινοτομία του διαγωνισμού αυτού είναι ότι ΟΛΟΙ οι ενεργοί συμμετέχοντες θα κερδίσουν το χρηματικό ποσό των 50 ΕΥΡΩ και αυτομάτως αποκτούν την δυνατότητα να περάσουν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν τα μεγάλα χρηματικά δώρα που αγγίζουν στο σύνολο τα 3.000€!!!

Σίγουρα δες σας ακούγεται τρελό αφού το γνωρίζεται από τον περσινό διαγωνισμό.

Παρά την κρίση, εξασφαλίσαμε τα ίδια έπαθλα με την περασμένη χρονιά!

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να μεταβείτε στο παρακάτω Link και αφού γίνετε μέλος (αν δεν είστε ήδη), να ανοίξετε ένα νέο θέμα με τίτλο: XXX ADW2010 PC, όπου ΧΧΧ το Nickname που έχετε για να συνδέεστε στο φόρουμ.

Στη συνέχεια το μόνο που απαιτείται για να διεκδικήσετε το ποσό των 50€ και τη συμμετοχή σας στον τελικό, είναι να ανεβάσετε τουλάχιστον 5 φωτογραφίες του κουτιού σας μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2010 και οι οποίες πιστεύετε ότι παρουσίαζουν τα ξεχωριστά του σημεία.

Φυσικά όσο περισσότερες ανεβάσετε τόσο το καλύτερο για εσάς!

Και επειδή η δημιουργική φαντασία πάντα πρέπει να φαίνεται, θα θέλαμε να γράψετε ένα μικρό κείμενο αναφέροντας τις αλλαγές που έχετε κάνει στο κουτί (εσωτερικά ή εξωτερικά) και γιατί τις θεωρείτε σημαντικές ή πώς τις σκεφτήκατε.

Να διευκρινίσουμε πως ο μέγιστος αριθμός εκθεμάτων ανέρχεται συνολικά στα 10 (τόσα μπορούμε να φιλοξενήσουμε συνολικά στο φετινό χώρο που θα βρισκόμαστε), αλλά αν υπάρξουν μέχρι και τις 6 Οκτώβρη παραπάνω συμμετοχές, τότε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, θα φροντίσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον χώρο προκειμένου να φιλοξενηθούν όλες.

Αυτές οι 10 (ή παραπάνω-αν υπάρξουν παραπάνω) θα είναι τελικά και οι 10 ενεργές συμμετοχές που κερδίζουν αυτόματα από 50€ και διεκδικούν στο Athens Digital Week χρηματικά ποσά που ανέρχονται στα 3000€.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε πως οι υπολογιστές πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικοί δηλαδή, πρέπει όντως να δουλεύει ως υπολογιστής. Το τονίζουμε για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

Την προηγούμενη της έναρξης του event, οι υπολογιστές θα πρέπει να στηθούν στο χώρο ο οποίος θα φυλάσσεται, οπότε όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται εκεί μετά από επικοινωνία μαζί μου.

Για όποιες απορίες και γενικότερη συζήτηση γύρω από το θέμα του modding contest μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το thread.

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω του "Contact Us" του site είτε απευθείας στο linos80@pctechnology.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Παρακαλουνται ΟΛΟΙ οι φετινοι συμμετεχοντες στο modding να μου στειλουν ΑΜΕΣΑ με PM στοιχεια επικοινωνιας.

Θελω να επικοινωνησω μαζι σας προκειμενου να οργανωθουμε.

Πιθανοτατα θα χρειαστει να βρεθουμε και απο κοντα αυτο το Σαββατο για μια περιπου ωρα σε κεντρικο σημειο ωστε να τα πουμε και ολοι μαζι.

Ακριβως η ωρα και το σημειο συναντησης θα ανακοινωθει και σε αυτο το thread.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη τελικα ειναι αδυνατο να βρεθουμε μεσα στο ΣΚ, και επειδη βρισκομαστε μια ανασα πριν το φετινο Athens Digital Week, παρακαλω ολους τους φετινους συμμετεχοντες που δεν μου εχουν στειλει ακομα στοιχεια επικοινωνιας ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

Μεσα σε αυτο το διημερο θα επικοινωνησω μαζι σας να σας πω περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το πως θα προχωρησουμε και θα οργανωθουμε πριν και κατα τη διαρκεια του event.

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλουνται οι φιλοι alexhats και arkoulikosta να μου στειλουν ΑΜΕΣΑ, δηλαδη σημερα, στοιχεια επικοινωνιας.

Ειναι οι μονοι δυο που ακομα δεν εχουν στειλει τα στοιχεια τους.

Επισης, ο φιλος Jason_ μου εχει στειλει λαθος νουμερο

Link to comment
Share on other sites

Όπως ενημερωσα τηλεφωνικα όλους τους συμμετεχοντες, να επαναλαβω πως ολοι σας για καθε ενα project θα πρεπει να φερετε οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι και φυσικα καλωδια τροφοδοσιας.

Τα μηχανηματα δηλαδη πρεπει να ερθουν πληρεστατα.

Ολοι σας πλεον εχετε το τηλεφωνο μου.

Σας περιμενουμε την Τεταρτη το απογευμα για να στησουμε μαζι τα projects.

Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.