Jump to content



Αγορα DSLR


Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Καλησπερα....Εχει ενα χρόνο που αρχισα με την φοτογραφία και ασχολουμε μου αρέσει ιδιαιτερα θα έλεγα εχω 2-3 απλές και τώρα νομίζω εφτασε η ώρα να πάρω μια DSLR...

Τα χρήματα που διαθέτω ειναι 400-800 ο λόγος που εχω τόσο μεγάλη αποκληση είναι γιατι υπάρχει ενα ενδεχόμενο να πάρω απο 1 κατάστημα σε τιμή κοστους επομένως μια που κάνει 500 εγω μπορεί να την πάρω 500 αλλα αν δεν γίνει τελικά αυτό επειδη δεν μπορώ να διαθέσω τοσα για αυτο έβαλα απο 400..Ουσιαστικα εγω σκοπευω να δώσω κοντα στα 500euro...)

Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιες φωτογραφικές να μου πείτε τι να προσέξω και και και.....πχ μου είπαν να μην πάρω nikon αλλα canon....και διάφορα τέτοια...

Ευχαριστω εκ τον προτέρων!

PS:Η χρήση της μηχανής αν εχει σημασία θα είναι γενική..!Και η κίνηση με ενδιαφέρει πολύ...δηλαδή μέσα απο ένα αμάξι να τραβήξω κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ αλλα αυτή είναι μια επιλογή απο τις ακριβες...Δηλαδή αν πάρω τοσο χαμηλη τιμή απο εκει που ειναι και αυτη την πάρω με 500 καλως αλαλ επειδη δεν είναι σίγουρο θα μπορουσες να μου προτίνεις και κάτι πιο φτηνο στα 400-500euro!!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως να ξέρεις ότι για να πάρεις πραγματικά αυτό που σου δίνει μια dslr κάμερα πρέπει να ρίξεις τρελό διάβασμα και να αγοράσεις και 2-3 αξεσουάρ όπως φίλτρα, φακούς, τρίποδο που θα σου ανεβάσει κάπως το κοστολόγιο, όπως επίσης και να πειραματιστείς επί ώρες με φωτισμό, γωνίες, αποστάσεις για να πάρεις το αποτέλεσμα που θές. Αν είναι απλά να την πάρεις και να τραβάς πόζες πάρε καλύτερα μια ακριβη αυτόματη. H dslr χρειάζεται μεράκι και γνώση γενικότερα στη φιλοσοφία της φωτογραφίας.

Γνώμη μου να μπείς στο χώρο με μια entry level dslr απλώς για να μάθεις να τη χειρίζεσαι και να κατανοήσεις τον τρόπο που λειτουργούν (πίστεψέ με δεν είναι καθόλου απλός) και αν όντως δείς ότι το'χεις πάς σε μαγαλύτερο μοντέλο. Έχω δεί πολλούς φίλους να παίρνουν dslr wow μοντέλα και στην τελική να μην ασχολούνται μαζί τους. Είναι ακριβό διακοσμητικό για να κάθεται στη βιβλιοθήκη, πιστεύω να με κατάλαβες.

Για μεταχειρισμένη δε θα το πρότεινα γιατί δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσα κλίκς έχει τραβήξει. Σου λέει ο προηγούμενος 5.000 και;Καλύτερα να μην παίζεις με αυτά.

υ.γ. Χρόνια πολλά λόγω της ημέρας.

Link to comment
Share on other sites

dellman σε ευχαριστώ πολύ για τις προτασεις σου θα τις επεξεργαστω και ανάλογα με το budget φυσικα....

Δημητρη(χρονια πολλα και σε εσενα καταρχιν για προχθες)....Ακριβως για αυτο και ειπα οτι δεν θα πάω σε κάτι ακριβό κα ιδεν θα δώσω πανω απο 500euro...Πχ μια φίλη μου πείτε D3000 με 18-55 και 55-200 φακό μαζί με θήκη και τρίποδα στα 500euro....Κάτι τέτοιο ψάχνω απλά δεν ξέρω σε τί σώμα να πάω για αυτο και ρωτάω....Και επειδη μπορει να μην την ΛΙΩΣΩ δεν θέλω να δώσω ενα σκασμο λεφτα...Ναι αν τρελαθω και την παίζω στα δάχτυλα και με ενδιαφέρει κα ιδεν με καλύπτει μετα ας δώσω και 1.000 και 1.500 αλλα προς το παρον δεν υπάρχει λόγος!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.