Jump to content



PROBLHMA!!!!


michel

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

.........τωρα,αυτο που επαθα ειναι πραγματικο ΠΡΟΒΛΗΜΑ,η ειμαι εγω ΒΛΗΜΑ!!!,και δεν θυμαμαι βασικα πραγματα ,που τα ξερει και ενα μικρο παιδι(που λεει ο λογος...)....δεν ξερω πως το εκανα,αλλα μου εξαφανιστηκε η γραμμη εργαλειων,και πηγε δεξια ορθια της οθονης,και μετα ...δεν ξερω πως το εκανα και πηγε στην πανω πλευρα της οθονης,,ενω κανονικα πρεπει να ειναι κατω!!!!(θυμαμαι οτι απο καπου την "πιανουμε",την σερνουμε στην θεση της,αλλα,απο που........???μπορει καποιος να μου πει??....ευχαριστω εκ των προτερων!!!:005:

Link to comment
Share on other sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

.........τωρα,αυτο που επαθα ειναι πραγματικο ΠΡΟΒΛΗΜΑ,η ειμαι εγω ΒΛΗΜΑ!!!,και δεν θυμαμαι βασικα πραγματα ,που τα ξερει και ενα μικρο παιδι(που λεει ο λογος...)....δεν ξερω πως το εκανα,αλλα μου εξαφανιστηκε η γραμμη εργαλειων,και πηγε δεξια ορθια της οθονης,και μετα ...δεν ξερω πως το εκανα και πηγε στην πανω πλευρα της οθονης,,ενω κανονικα πρεπει να ειναι κατω!!!!(θυμαμαι οτι απο καπου την "πιανουμε",την σερνουμε στην θεση της,αλλα,απο που........???μπορει καποιος να μου πει??....ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεξί κλικ απάνω της, ξετσέκαρε το "κλείδωμα γραμμής εργασιών" αν είναι τσεκαρισμένο, και μετά πιάστη με το ποντίκι και τράβα την κάτω. Μετά κάνε δεξί κλικ πάνω της και τσέκαρε το "κλείδωμα γραμμής εργασιών".

Αν έχει εξαφανιστεί και εμφανίζεται μόνο όταν πας το ποντίκι στο κάτω (η πάνω, για την περίπτωση σου) μέρος της οθόνης, τότε δεξί κλικ πάνω της, πάς "ιδιότητες" και ξετσεκάρεις το "αυτόματη απόκρυψη γραμμής εργασιών".

Link to comment
Share on other sites

OK,το βρηκα.Ευχαριστω πολυ-πολυ!!!μονο που τωρα εχει διπλη σειρα ,δηλαδη εκει που ηταν σε μια ευθεια ολα τα εικονιδια+τα παραθυρα που εχω ανοιχτα οταν ειμαι στον υπολογιστη,τωρα τα εχει πανω κατω.(αλλα η γραμμη εργασιων ειναι πλεον στην θεση της!δηλαδη κατω,εκει που ηταν παντα!!!).

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,αλλα πες το μου και αυτο,αν θελεις,γιατι δεν μου αρεσει να το βλεπω ετσι,και με το ποντικι δεν γινεται τιποτα! παταω στην γραμμη,γινεται διπλο βελακι,αλλα δεν αλλαζει μεγεθος,οταν σερνω το ποντικι........

Link to comment
Share on other sites

Δεξί κλικ επάνω της πάλι, ξετικαρε το "κλείδωμα γραμμής εργασιών" αν είναι τσεκαρισμένο και μετά στο όριο της γραμμης εργασιων και την μεγαλώνεις-μικραίνεις οσο θέλεις..Αν καταλαβα καλά τι ζητάς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.