Jump to content



Winbond BH6 ... αξιζουν σημερα ?


Alexandros

Recommended Posts

Βρηκα καποιες καινουργιες Winbond 2502E W942508BH-6 . Εχω διαβασει καποια σκορπια θετικα σχολια σε αλλα θεματα, αλλα δε ξερω κατα ποσο αυτες οι μνημες στις μερες μας μπορουν να ανεβουν σε νεα τσιπσετς οπως το ΝΦ4. Τι λετε ? Ρευμα σηκωνουν ? Που τερματιζουν ?

Link to comment
Share on other sites

Oi μνημες μια χαρα ειναι και ρευμα σηκωνουν!!!

Σου λεω ενδεικτικα οι δικες μου με 3.0V πανε 230 με 2-2-2-5!!!

και εχουν περιθωριο να πανε και πιο ψηλα!!

μιλαω για HuperX PC3000

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις σκοπο να τις βάλεις στο MSI neo2 τζάμπα κόπος, το board είναι εντελώς μάπα για BH. Γενικά ένα αξιοπρεπές 512ΜΒ ΒΗ6 θα πάει 250 με 3.3 ενώ που θα τερματίσει εξαρτάται από πόσο καλό είναι και πόσο καλά θα "ψηθεί".

Link to comment
Share on other sites

Από το δικό μου συνδιασμό DFI NF4 + 2x512 ΒΗ6 mushkin θα έλεγα πως αξίζει. Γενικώς θέλουν ψήσιμο αλλά με σωστή δουλειά δε θα απογοητευσουν, τάση σηκώνουν όσο τα ψήνεις ακούνε.

Link to comment
Share on other sites

και πολα volt... ακουνε και σε περισσοτερα volt απο τα BH, ειναι μεγαλυτερο proccess

θα ηθελα να δοκιμασω ενα setακι 2χ512 mushkin ΒΗ6 ... που τις βρηκες αν επιτρεπεται ? pm me !

Link to comment
Share on other sites

Αν ειχα τη τυχη να βρω τσιπακια BH6 ακομα και σε μνημες 2 χρονων παλιες, απλα θα τις επερνα. Και PC 2700 να εγραφαν πανω διαφορα δε κανουν, τα τσιπακια ειναι το ζητουμενο.

Απο κει και περα, αν θες να ασχοληθεις με O/C υπαρχουν 2 πραγματακια που πρεπει να ξερεις. Πρωτον θελουν πολλα βολτ, απο 3 και πανω μεχρι και 3.5 για καθε μερα δεν εχουν προβλημα, και δευτερον για να ανεβουν πρεπει να τις ψυξεις σωστα. Αν δε κρυωνεις καλα τις μνημες δε κανεις τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.