Jump to content



αλλαγή επεξεργαστή


Recommended Posts

άλλαξα τον επεξεργαστή μου και προετοίμασα το πισι για φορμάτ. Συνέδεσα το πισι και πάτησα το κουμπί για να εκκινήσει η διαδικασία. Αλλά το μόνο που παρατηρώ είναι κάποιοι ήχοι σαν να εκκινεί και σε δύο δευτερόλεπτα ξανακάνει τους ίδιους ήχους σαν να επανεκκινεί. το λειτουργικό σύστημα είναι το ίδιο φορμαρισμένο για τον προηγούμενο επεξεργαστή . Το μόνο ελλάτωμα που παρατήρησα στον επεξεργαστή είναι ότι υπό πίεση κάνει σαν ντραμπολίνο στο σοκετ του . όταν το καπακώνω δεν παρατηρώ υπό πίεση την ίδια μετακίνηση . Καμιά ιδέα ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα πάλι να ξανατοποθετήσω τον επεξεργαστή και αυτή την φορά κούμπωσε μια χαρά . Το πι σι εκκινεί μια χαρά πάω για φορμάτ. Έκανα λάθος στην τοποθέτηση . Το αξιοσημείωτο είναι ότι με την ίδια δύναμη τοποθέτησης ο παλαιός επεξεργαστής κούμπωνε αυτόματα μια χαρά ενώ ο νέος ήθελε λίγο παραπάνω πίεση για να τοποθετηθεί. Τώρα δεν κάνει τραμπάλα στο σόκετ . Ευχαριστώ . Χρόνια πολλά για τις εορτές που έρχονται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.