Jump to content



Ερωτησουλες SSD


squid

Recommended Posts

1. Το TRΙΜ (intel RST κυριως αλλα και μαμα ms drivers) εφαρμοζεται απο τα Windows 7 και σε SSD δισκους τoυ PC που δεν φιλοξενουν την τρεχουσα εγκατασταση Windows 7 ?

2. Ποια ειναι η διαφορα "garbage collection" & ΤRΙΜ ?

3. Ποιες ειναι οι συνιστωμενες πρακτικες συντηρησης (ταχυτητας και αξιοπιστιας) για SSD που φιλοξενει XP ?

Link to comment
Share on other sites

1. http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM

2. trim =windows 7 garbage collection= Παρόμοια λειτουργία που έχει ενσωματώσει η samsung στους ssd της για να μην εξαρτάται από το λειτουργικό

3. Απενεργοποίηση defrag,indexing και τα tweaks από το εργαλείο της Ocz ssd tweaker

Link to comment
Share on other sites

Τhanks

2. καπου πηρε το ματι μου οτι και αλλοι κατασκευαστες, πχ ιndilinx ? ισχυριζονται οτι εχουν ενσωματωμενη τετοια λειτουργια και μαλιστα σε "παλια" τσιπακια οπως ο G.Skill Falcon (οχι "ΙΙ") που εχω?

Link to comment
Share on other sites

1. Δεν βρηκα απαντηση σε αυτο το wiki ουτε με google (oυτε στα forum οcz & Gskill, το τελευταιο επικοινωνιακα εχει και λιγο ζητηματα)

Εγκατασταση Windows 7 "τριμαρει" οποιον SSD δισκο βρει στο συστημα (ειτε εχει XP, linux, etc OS) ειτε απλα data μεσα (ή ειναι αδειος) ? ή μονο τον SSD στον οποιο βρισκεται η εγκατασταση ?

.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.