Jump to content



Πρόβλημα !!


ahilleas100

Recommended Posts

Γεια χαρά λοιπόν......Έχω το εξής πρόβλημα κάνω μετά από 1000 ζόρια εγκατάσταση τα windows στην συγκεκριμένη περίπτωση windows χρ 32 bit γνήσια και αφού λειτουργούν καμια βδομάδα μετά κολλάνε γενικά κατά την λειτουργία τους και στην εκκίνηση αργότερα έχω κάνει memtest,prime95 έχω βγάλει την κάρτα γραφικών και έχω αφήσει την onboard έχω αλλάξει θέση στις μνήμες έχω κάνει update τα bios και πάλι τα ίδια..............Το σύστημα μου είναι ASUS M4A89GTD ΠΡΟ/USB3(AM3/890GX/DDR3,VGA) ,Chieftec Super CFT-750-14CS PSU (750W), MSI R5770-PMD1G 1GB, Western Digital Caviar Green WD6400AARS 640GB HDD 3.5" 64MB Cache, CSX DIABLO 2000MHZ DDR3x2,AMD PHENOM IIX4 965 Καμια ιδέα κανεις από τι παίζει να προέρχεται ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα θα δοκιμάσω και άλλες μνήμες τι να κάνω τα έχω εξαντλήσει όλα δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό....

Απο windows μερια το έχεις ψάξει; να δοκιμάσεις άλλη εγκατάσταση!

Link to comment
Share on other sites

Τον έχω αλλάξει όταν τον πήρα 5 φορες από το πλαίσιο όσο αστείο και αν ακούγεται :p Ελεεινή δεν τον έλεγχαν καν.....το ίδιο και τον επεξεργαστή 2 φορες m τον έχουν αλλάξει οι τύποι δεν πάνε καλά πως μπορω παρολα αυτα να τον ελένξω ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.