Jump to content



Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο


teri1982

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Ενώ το PC αναγνωρίζει τον δίσκο, μου λέει ότι είναι κενός.Ενεργοποίησα τα κρυφά αρχεία ώστε να φαίνονται αλλά τίποτα. Μπαίνω στις ιδιότητες και μου δείχνει κανονικά τον χώρο που καταλαμβάνουν τα αρχεία. Χρησιμοποίησα το NOD32 και το Malwarebytes μήπως είναι κάποιος ιός αλλά και πάλι τίποτα. Κατέβασα ένα πρόγραμμα για επαναφορά των αρχείων και τα βρήκε, απλά ήθελε να το πληρώσω για να μου τα αποθηκεύσει.Αν ξέρει κάποιος τι παίζει, θα με βοηθούσε πολύ πριν πληρώσω το πρόγραμμα ή βρω κάποιο άλλο free.

Υ.Γ :Είναι και θέμα εγωισμού πιο πολύ να βρω τι φταίει

Link to comment
Share on other sites

Εχει χτυπησει ο δισκος... τα ιδια μου εκανε και μενα ενας WD Passport. Toυ εκανα format με ενα tool της WD αλλα μετα απο λιγες μερες ξαναεβγαλε το ιδιο προβλημα. Δεν νομιζω οτι μπορει να διορθωθει και δεν εχει εμπιστοσυνη να αποθηκευσεις αρχεια εκει μεσα πλεον.

Το File Scavenger επισης ειναι ενα καλο προγραμμα για να παρεις τα αρχεια σου.:)

stealth

Link to comment
Share on other sites

Βρέθηκε η λύση τελικά παιδιά.......και μου ξέσκισε τον εγωισμό που δεν το βρήκα μόνος μου.

Ένας φίλος το έκανε........με το που μπαίνει στον σκληρό δίσκο και λέει "φάκελος κενός" φτιάχνει συντόμευση με όνομα φακέλου που υπήρχε εκεί και όχι κάποιου υποφακέλου και ανοίγοντας την συντόμευση, μου έβγαζε τα αρχεία που είχε μέσα.....ευτυχώς τα θυμόμουν όλα...μάλλον.

Σας ευχαριστώ όμως για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και επειδή μίλησα για εγωισμό, έκατσα και έψαξα την ρίζα του προβλήματος και τελικά την βρήκα στις επιλογές φακέλων...στην φωτό φαίνεται το κουτάκι που "ξετσέκαρα"....τώρα το πως έγινε αυτό....????

post-10242-1442175688,9238_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.