Jump to content



toshiba 8700gt


mamelskill

Recommended Posts

παιδια καλησπερα,το λαπτοπ μου πεθανε εκτος εαν βρεθει μια καρτα 8700GT gia x205 25-g tis toshiba.Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος αυτη τη καρτα?εαν δεν κανω λαθος ειναι ειδικη υλοποιηση για την τοσιμπα και δεν μπαινει αλλη πανω.ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν την βγαζεις την καρτα και να την ψησεις στο φουρνο του σπιτιου σου.Ενα 15 λεπτο στους 200C και θα ειναι super.Δεν κανω πλακα υπαρχουν απειρα guide στα internets.Εχω αναστησει αρκετα laptop/καρτες γραφικων μεχρι τωρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εκανα καιρο να το ανοιξω το site.λοιπον.το εκανα μερικως με πιστολακι χωρισ να τι βγαλω τη καρτα και ανοιξε με λιγο αλλοιωμενα χρωματα.τωρα γραφω απο δω :p ειπα να το αφησω να το κανει καποιος που να ξερει αλλα αν δεν βρω λεω να το βαλω μονος.thorlite 15 δεν ειναι πολυ?και να καλυψω τα πλαστικα μερη εκτος απο το chip?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.