Jump to content



toshiba a110 195 problem...


livaspy

Recommended Posts

Καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου ένα laptoo toshiba a110 195 που ενώ δουλεύε μετα απο λιγο εσβηνε...λύθηκε όλο, καθαρίστηκε, καινουργια πάστα παντού, μπήκαν και win7 πάνω...μπήκε cpu hm για τις θερμοκρασίες και είδα αισθητές βελτιώσεις (cpu max 60c)...όμως ακόμα σβήνει όταν ζοριστεί σε π.χ σερφαρισμα σε σελιδα με πολλες εικονες ανεβαζει ο ανεμιστηρας στο full, κανονικα cpu μεχρι το πολυ 60c αλλα παλι σβηνει....οχι μονο σβηνει, αδειαζει και η mobo απο ρευμα και θελει λιγο χρονο γιατι δεν αναγνωριζει ουτε τον φορτιστη του...δεν ξερω τι ειναι...μπορειτε να βοηθησετε...να ειναι hdd, mobo, gpu...εβαλα και τους drivers που δινει η toshiba μηπως φταιει αυτο αλλα τζιφος...

Link to comment
Share on other sites

θα μπορούσες να δοκιμάσεις με undervolting στον επεξεργαστή και να δεις πως θα πάει

Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών-θορύβου-κατανάλωσης στα laptops

σε laptops που το εχω δοκιμάσει βλεπω μεγάλη πτωση στις θερμοκρασίες,

ανάλογα με το μοντελο του επεξεργαστή η πτωση μπορεί να φτάσει και τους 20 C

Link to comment
Share on other sites

Γιατί στον ταλαίπωρο σελερόνα έβαλες 7άρια? Τα ΧΡ συνεχίζουν να είναι προτιμότερα για τέτοια αδύναμα (γενικά) μηχανήματα.

Βάλε λοιπόν ΧΡ, τρέξε ένα γερό memtest και βάλε περισσότερη ram

Link to comment
Share on other sites

θελει ψαξιμο αλλα απο εμπειρία σου λεω οτι είναι καρτα γραφικών λογο leaded free κολλήσεων.Το σύνηθες θεμα ..Επισκευάζεται με reballing και οχι reflow γιατί μετα απο μια βδομάδα θα σου κανει τα ιδια me reflow...

παντα εμπειρικά σου μιλάω!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το μηχάνημα κόλλαει όταν παίζει youtube για ώρα χωρίς να ανεβάζει ο cpu θερμοκρασία πάνω από 60c, η gpu δεν έχει σένσορα οπότε δεν ξέρω θερμοκρασία, ξαφνικά σβήνει τελείως.Στο καπάκι το ξεκινάω δείχνει το boot αλλά η οθόνη σβήνει και φαίνονται όλα χωρίς φωτισμό(αμιδρά-σχεδόν καθόλου)...Τι να είναι...???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.