Jump to content



Δημιουργία συντομεύσεως scanner.


Necro

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα πολυμηχάνημα canon mp190 στο οποίο έχω περάσει μόνο basic drivers στα windows 7 sp1, ίσα ισα να δουλεύει. Πάντα έτσι το είχα. Το πρόβλημα μου είναι οτι στις συσκευές στο πίνακα ελέγχου, δεν εμφανίζει το scanner. Πριν από το τελευταίο φορματ, θα το εμφάνιζε σαν ξεχωριστή συσκευή, και εγώ πολύ εύκολα θα δημιουργούσα για αυτή τη συσκευή ένα ξεχωριστό shortcut. Πλέον όμως, μου εμφανίζει απλά τον printer σαν συσκευή, και για να ξεκινήσω σάρωση πρέπει να μπω μέσα στον πίνακα ελεγχου και να ξεκινήσω τη διαδικασία. Μπορεί να μου δώσει κανείς κάποιο πιο έμπειρο workaround, για να εμφανίσω το shortcut στην επιφάνεια εργασίας και να ξεκινάω την απλή σάρωση των windows ?

Link to comment
Share on other sites

Και γιατί δεν περνάς το MP Navigator ? Μιά χαρά ελαφρύ προγραμματάκι είναι.

γτ με είχε βολέψει απίστευτα των windows για τα ελάχιστα πράγματα που το ήθελα... ασε που με έχει φάει η περιέργεια να βρω που πήγε η συντόμευση!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.