Jump to content



Συμβατά/ανακατασκευασμένα μελάνια Lexmark 100


gclito

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ένα πολυμηχάνημα Lexmark Intuition S505. Συμπαθητικός εκτυπωτής και scanner, ασύρματο και με σύστημα εκτύπωσης μπρος-πίσω. Το πήρα φτηνά, αλλά έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έλεγξα και μόνη μου πόσο στοιχίζουν τα μελάνια του, αλλά έμεινα στα λόγια της πωλήτριας στο πολυκατάστημα απ' όπου το αγόρασα. Όπως διαπίστωσα την πρώτη φορά που χρειάστηκα μελάνια, οι τιμές που μου είπε η κοπέλα καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα. Η αγορά αυθεντικών μελανιών στοιχίζει πάνω-κάτω όσο πήρα το μηχάνημα, ανάλογα από πού θα τα πάρεις!

Στράφηκα λοιπόν στην αναγόμωση. Στην περιοχή μου οι μόνοι που ξαναγεμίζουν τα συγκεκριμένα cartridge είναι υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας του είδους. Οι υπόλοιποι λόγω chip μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με τα lexmark 100. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που, μετά το τελευταίο γέμισμα του μαύρου πριν δύο μήνες, βούλωσε η κεφαλή εκτύπωσης. Στην αρχή έβγαιναν κανονικά οι εκτυπώσεις αλλά μετά από τρεις εβδομάδες άρχισε να μην εκτυπώνει μαύρο ή να εκτυπώνει αχνά μία στο τόσο. Και το ίδιο μετά από λίγο άρχισε να συμβαίνει στο κίτρινο και το magenta. Το πήγα στην αντιπροσωπεία στην Παλλήνη, μου αντικατέστησαν την κεφαλή χωρίς να πληρώσω, αλλά μου είπαν ότι την επόμενη φορά θα μου στοιχίσει τουλάχιστον 40 ευρώ. Χώρια το πηγαινέλα δυο φορές Παλλήνη που για μένα δεν είναι και δίπλα! Δεν επέμειναν ότι σώνει και καλά φταίει το μελάνι, μπορεί να ήταν και εργοστασιακό το πρόβλημα της κεφαλής, αλλά μου είπαν ότι υπήρχε και μια μεγάλη πιθανότητα να φταίει το συμβατό μελάνι.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν με συμφέρει να πληρώνω αυθεντικά, αλλά ούτε να κάνω άλλα πειράματα και μετά να τρέχω πάλι στην Παλλήνη για σέρβις, η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο πολυμηχάνημα ή κάποιο που παίρνει μελάνια lexmark 100 και να έχει χρησιμοποιήσει συμβατά ή ανακατασκευασμένα χωρίς προβλήματα; Και αν ναι, από πού τα αγόρασε; Ξέρω ότι ουσιαστικά αυτό που με συμφέρει είναι να πάρω άλλο μηχάνημα αφού πρώτα τσεκάρω πολύ καλά τις τιμές των μελανιών, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και σόρι για το κατεβατό! :100:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

κοίτα αυτό το link για τα μελάνια που χρειάζεσαι. Εγώ έχω έναν laser και έρχεται πάρα πολύ φθηνά από οποιαδήποτε άλλη λύση. Θέλουν γύρω στις 2-3 εβδομάδες για παράδοση στο σπίτι σου και μετά γεμίζεις σύμφωνα με video και οδηγίες (πολύ αναλυτικές) που έχει στο ίδιο site

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.