Jump to content



Artifacts σε 660ti


Necro

Recommended Posts

Hey παίδες,

Σήμερα μετά από πολλές ώρες gaming, η κάρτα άρχισε να πετάει artifacts. Οι θερμοκρασίες της σωστές, ενώ από μια πρόχειρη ματιά στο asus gpu tweak, δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο.

Ακόμα και στο youtube μου βγάζει σπιθουράκια στο βίντεο, σαν πιτσιλιές καμμένων πίξελς, ενώ στα games/benchmarks πετάει κλασικά στρετσαρισμένα artifacts. Η κάρτα δεν είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, είναι η ASUS DIRECTCU II με default bios(παρότι τράβαγε άνετα και το δυνατότερο). Drivers updated από nvidia, που τους δούλευα κανά μήνα, δοκίμασα και τους προηγούμενους, πάλι τα ίδια.

Δεν χρειάζεται να ζεσταθεί, με το που ανοίγεις youtube(ακόμα και σε flash vids έχει σπιθουρο/artfacts)/benchmarks/games, όσο μεγαλύτερη η απαίτηση, τόσο περισσότερα τα artifacts. Η κάρτα είναι εντός εγγύησης από e-gate, να τη πάω αύριο ή παίζει να δοκιμάσω τίποτα άλλο? Έχουμε εμπειρία RMA από e-gate?

edit: Σήμερα είχανε γίνει και άλλα windows 7 updates, πάντα τα κάνω τα updates, αλλά μου φαίνεται τουλάχιστον τραγικό να προκάλεσαν αυτά artifacts μετά από μισή μέρα λειτουργίας του υπολογιστή

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.