Jump to content



Wireless Acces Point


petran_x13

Recommended Posts

Μια μεγάλη καλησπέρα στο αγαπημένο αυτό φόρουμ. Θα ήθελα την βοήθεια σας να μου προτείνετε κάποια access point που να πάρει σήμα από το ισόγειο, ασύρματα και να το μεταδώσει στον πρώτο. Ασύρματα πάντα να λαμβάνει και να δέχεται. Με όσο το δυνατόν πιο απλή λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Και καλή τιμή γιατί θέλουμε δυο ένα από ισόγειο πρώτο και ένα από ισόγειο υπόγειο.

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa854re-300mbps-universal-wifi-range-extender-p-PER.612717 χωρις δευτερη σκεψη (άποψη μου για φτηνο)

μην σκεφτεις να παρεις κανενα gembrid

Έγινε επεξεργασία από jniki10
Link to comment
Share on other sites

τελικά αγοράστηκε αυτό: http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435 πάρα πολύ καλό μηχανάκι. το σύνδεσα σαν αcces point με ethernet από το router ένα όροφο επάνω και είναι τρομερό. τώρα όμως θέλω να πιάσω άλλο ένα όροφο επάνω και ήθελα να συνδέσω σαν extender επάνω του αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/netgear-wn604-n150-wireless-access-point-p-PER.615639 αλλά δεν έχω βγάλει άκρη με τις ρυθμίσεις του netgear. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.