Jump to content

Yaroshenko Dmytro

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Κρητη
  • Ενδιαφέροντα
    Phone repair
  • Επάγγελμα
    Τα πάντα όλα.

Πρόσφατοι Επισκέπτες

954 Εμφανίσεις προφίλ

Yaroshenko Dmytro's Achievements

  1. Yaroshenko Dmytro

    Wifi σε 500 μέτρα

    Καλημέρα σας Όπως καταλαβαίνετε ακόμα δεν εχω ασχοληθεί με ο θεματάκι, αλλά πρέπει σιγά σιγά. Στην εικόνα που εχω παραθέσει επάνω, λέω να βάλω στην ταράτσα του σπιτιού που ειναι το μόντεμ ενα, TP-LINK CPE210, και στην απέναντι ταράτσα το ίδιο οστε το ενα να εχει οπτική επαφή με το άλλο, και έξτρα να βάλω και ενα AP της tp-link για λόγους συμβατότητας και ευκολίας το TL-WA801ND. Κοστολόγιο (130-150) ευρω. Ακούω τις γνώμες σας.
  2. Yaroshenko Dmytro

    Wifi σε 500 μέτρα

    Με ενδιαφερει το θεμα και ειμαι σε ανοιχτες προτασεις, ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας και εδω συζηταμε το ιδιο. Τι προτινετε για να στειλω σημα σε δωμα; εχουμε 1 router με ιντερνετ και το στελνουμε με μια κεραια; εκει βαζουμε acces point?
  3. Yaroshenko Dmytro

    Επιλογη USB Charger μεχρι 40€

    Εχω τονσυγκεκριμενο από παραγγελία από Amazon στα 35+ τοτε, τώρα το βρίσκεις στα 20 κάπου εκει. Πλέον το iPhone 6+ μόνο με αυτό το φορτιζω, GoPro tablets όπως εχει και την πορτοκαλί θύρα για fast charge αλλά ειναι μόνο για συγκεκριμένα κινητά που το υποστοριζουν (παραλίγο να κάψω την GoPro στην πορτοκαλί) Εχει μοντέλα με μόνο 5x πράσινες θύρες, χωρίς την πορτοκαλί. Μπορω να πω μόνο τα καλύτερα από τοτε που το πήρα δεν εχω άλλο φορτιστεί πλέον. Πλέον εχει και με sub-c που ειναι το μέλλον.
  4. Yaroshenko Dmytro

    lg24mt57d-pz

    Εχεις αλλο καλοδιο για να δοκιμασεις;
  5. Yaroshenko Dmytro

    eBay refund απορία...

    Σε όσα refound, έχω πετύχει πότε δεν εδεινα απόδειξη πίσω.
  6. Yaroshenko Dmytro

    Logitech MX Master

    Εγώ το πείρα από Ελλάδα, στα 85. Το πλήρωσα διότι δεν είχα άλλη λύση όταν έσπασα το προηγούμενο. Αλλιώς εξωτερικό. Παρεπιπτόντως το παρέλαβα την επόμενη μέρα. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Yaroshenko Dmytro

    Skylake ?

    Άσχετος τον bug, γιατί νομίζω οτι απλα βγήκε παρά πολυ καλό CPU? ίσως η Apple αγόρασε πολλά για τα επερχόμενα MacBook Pro, που "ψυθηριζετε" οτι θα έχουν skylake. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Yaroshenko Dmytro

    Logitech MX Master

    Φιλος το παρελαβα σημερα, απλα απιστευτω! το μονο μεχρι στιγμης που ισως με ενοχλησε ο θοριβως στο ροδελακι πανω κατω scroling. κατα τα αλλα απλα ποντικι με balls.
  9. Yaroshenko Dmytro

    Αναβάθμιση MBP 08'

    Ναι το Acronis έλεγα. USB <-> SATA υπάρχει και θα χρησημοποιηθεί. Ευχαριστώ για την οδηγό τον μελετάω τώρα. Για Yosemite OS τραβάει; Ακόμα δεν μας έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και περιμένουμε, αυτές τις μέρες. Το κυριότερο είναι να παίζει κάνα Spotify για μαγαζί μετά την αναβάθμιση και να μπορεί κάποιος να μπει σε μια σελίδα τις προκοπής διότι τώρα με παλιά έκδοση Safari (1gb) RAM ούτε αναβάθμιση μπορεί να κάνει ούτε να μπει πουθενά.
  10. Yaroshenko Dmytro

    Ακουστικά over ear + noise canceling @UK

    Βασικά πιστεύω ότι πρέπει να ξεχωρίσεις τι ακριβός θέλεις, θέλεις καλά ακουστικά για pc; ή ακουστικά με μικρόφωνο για κινητό διότι από προσωπική εμπειρία δεν έχω κάτι υπόψιν (συναντήσει μέχρι στιγμής) δεν γνωρίζω εάν κάποιος άλλος μπορεί να σε ενημέρωσή για κάτι κάλο που έχει ήδη αγοράσει. Amazon απο Αγγλια με φιλτρα απο 10-50 Pound, Headset + Noise cancelation + microphone. = 218 Headsets.
  11. Yaroshenko Dmytro

    Αναβάθμιση MBP 08'

    Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  12. Γεια σας παιδιά μπήκα να πάρω τα φώτα σας. 'Όπως λέει και τίτλος έχουμε ένα MacBook Pro 08" το οποίο ένας φίλος μου θέλει να το κάνουμε αναβάθμιση. Συγκεκριμένα μιλάμε για το μοντέλο MB402LL/A εξαρχής αυτό το μηχάνημα φοράει 120GB και 1GB RAM, έχουμε ήδη παραγγείλει 4GB RAM και 120GB SSD. Τις επόμενες μέρες θα του αλλάξουμε τα λαμπάκια, το ερώτημα μου είναι το εξής, να πάρω τον παλιό σκληρό δίσκο και να τον κάνω copy > ssd με κάποιο πρόγραμμα σαν το Acronic? και αφού τον αντιγράψω μετά να κάνω update το OS; ή να κατεβάσω νέα έκδοση OS να την περάσουμε σε flashaki > ssd (εάν γνωρίζετε ποια εκδοσή θα ήταν η ιδανικότερη;) η να πάω για το τελευταίο OS της Apple?
  13. Yaroshenko Dmytro

    Access Point (Μεγάλης απόστασης)

    Ευχαριστώ παρα πολυ
  14. Yaroshenko Dmytro

    Access Point (Μεγάλης απόστασης)

    που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.