Jump to content

giorgos2187

Premium Members
  • Posts

    4.058
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

1 Follower

About giorgos2187

  • Γενέθλια 18/06/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Σαλαμινα
  • Ενδιαφέροντα
    Electronics

Πρόσφατοι Επισκέπτες

7.534 Εμφανίσεις προφίλ

giorgos2187's Achievements

  1. Αφου οσοι διαδηλωναν η περιπου οσοι δεν τον ψηφιζαν, συλλαμβανονταν. Καμερες μεσα στις καλπες ειχαν....
  2. κοινως : η noctua αναπροσανατολιζεται και σταματαει να παραγει ασκημους ανεμιστηρες
  3. giorgos2187

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    Εγώ πάντως, 420αρα lf2 τη χώρεσα σε fractal design define r5. Ρε πάρτε μεγάλα κουτιά και μεγάλες υδροψυξεις. Το μεγάλο μικραίνει, το μικρό δε μεγαλώνει.
  4. Καλά ναι. Κι εγώ είχα ένα logitech g15 πληκτρολόγιο, κι ένα ποντίκι που ούτε θυμάμαι πως το λέγαν, και μιλάμε βγήκαν σκυλιά. Και μάλιστα σε εποχές που εγώ ήμουν πιο πιτσιρικάς, πιο θερμόαιμος, και έτρωγαν και καμιά ξαναστροφη που και που. Κράτησαν πάνω από 10ετια και τα άλλαξα για να πάρω μηχανικά. Και από τότε, κάθε τρεις και λίγο αλλάζω περιφερειακά που χαλάνε Edit θυμήθηκα τυχαία και το mouse. G5
  5. Ποτέ δεν παίρνουμε logi. Αυτά ότι και να είναι χαλάνε. Το g910 που είχα πάρει σαν πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο χάλασε λίγους μήνες μετά το πέρας της εγγύησης. Μπες Σκρουτζ και αν βρεις logi προϊόν χωρίς σχόλια χρηστών για βλάβες, σφύρα μου! Τα logi χαλάνε όλα, τα μηχανικά χαλάνε η σαπίζουν με τον καιρό όλα, τα μεμβράνης 70-30 αντέχουν.
  6. Ωραία. Μας έκανες την καρδιά περιβόλι. Ρε μεμβράνης και πάλι μεμβράνης!
  7. Ωραία. Πάμε άλλη ερώτηση Ξαναμαλακώνουν με κάναν τρόπο;
  8. Δε μου λέτε. Σε corsair k70, παίζει να αλλάζουν οι διακόπτες; Όχι τα κουμπιά, οι διακόπτες! Μου φαίνεται ότι τα κουμπιά που χρησιμοποιώ περισσότερο απ' όλα έχουν σκληρύνει λιγάκι. Και σήμερα άκουγα και ένα σκουικι σκουικι ήχο όταν άφηνα το D. Ισχύει ότι μπορεί να σκληρύνουν με την πολλή χρήση η μλκιες λέω; Αν δεν αλλάζονται, καμία άλλη λύση υπάρχει;
  9. Άρα λοιπόν, δεν χρειάζεται ούτε να κλάψεις ούτε και να γελάσεις. Ούτε φυσικά και πατρική συμπαράσταση χρειάζομαι όπως υπονοηθηκε από άλλον γνωστό ξερολα. Λέω κάτι το οποίο ΥΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ισχύει, και λέω ότι εγώ δεν έχω όρεξη να κάθομαι να ψάχνω μια μια τις περιπτώσεις. Ούτε και να πληρώνω ένα σκασμο λεφτά τις περιπτώσεις που μου κάνουν. Θα δίνω λίγα λεφτά, και δε θα με νοιάζουν οι οποίες υποχωρήσεις, ούτε και και η αντοχή στο χρόνο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον και με πληκτρολόγια μεμβράνης έχεις σχεδόν τα πάντα. Εκτός από την αίσθηση γραφομηχανής του 1980 που έχουν πολλά γιαλατζι μηχανικά εκατοντάδων ευρώ.
  10. Ανοιχτή πρόκληση.... Ελάτε (οποιος θελει) λίγο μέχρι Σαλαμίνα, να σας βάλω δίπλα δίπλα το Κ70 με ένα αγνώστων στοιχείων που αγόρασα 7 ευρώ από ένα σαπιομαγαζο... Και μετά μπορείτε να κλάψετε στην αγκαλιά μου όσο θέλετε. Φέρτε και μετρητηρι σκληρότητας. Έλα γιατί νταξει, η ειρωνία ώρες ώρες μου γυρνάει τ άντερα. Και ντεσιμπελομετρο θα έλεγα, αλλά εκεί δε θα μείνουμε σε κλάματα και τα ζαναξ που διαθέτει το νησί δε θα φτάσουν.
  11. Δεν θα παίρνω μηχανικό.- Μεμβράνης, με όσο πιο ήσυχους και μια μαλακούς διακόπτες βρω. Το corsair που έχω τώρα, νομίζω έχει σκληρύνει αρκετά στα κουμπιά που χρησιμοποιώ συνέχεια στα games. Δε θα δίνω λεφτά σε πράγματα που φαίνεται πως είναι καταδικασμένα να χαλάνε γρήγορα. Φτηνά, και όταν χαλάνε, πέταμα και αλλαγή χωρίς πολλά πολλά λεφτά.
  12. Ναι ναι ναι ....... Μέχρι να μεγαλώσει το παιδί και να καταλάβει, θα τραβήξεις μπόλικα... Η δική μου, ξυπνάει με το παραμικρό. Και γενικά με τον ύπνο είναι τσακωμενη. Επομένως, ο θόρυβος των red switches, κάποιες φορές μπορεί να φέρει τρομερές καταστροφές. Δηλαδή, έχει φέρει, όχι "μπορεί" να φέρει. Ναι, κάποια πράγματα που φαίνονται εντελώς παράλογα σήμερα, μπορεί να είναι απολύτως λογικά όταν έρθει ένα μωράκι στο σπίτι, και αντιστρόφως.
  13. Ναι ναι.... Ναι.. ναι... Καλό! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες Λιάκο
  14. για να διεισδύσουν σε συστήματα, εκμεταλλευόμενοι ανυποψίαστους χρήστες με μη συμβατικά μέσα. μιση προταση... εκατομμυρια αντιφασεις....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.