Jump to content

rocketj

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rocketj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    για πιο λογο ειναι η καλυτερη η ΑΕ-9? σε σχεση με τις αλλες?
  2. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    δεν σε καταλαβα? σου μιλησα ασχημα??
  3. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου με σκοπο να εχω καλυτερο ηχο στα παιχνιδια σε σχεση με τον ηχο της οnboard μητρικης μου και γι αυτον τον λογο θελω να κανω μια αναβαθμιση. H μητρικη που εχω ειναι η asus z87 deluxe. https://www.asus.com/gr/Motherboards/Z87DELUXE/ Αν και γνωριζω οτι οι καρτες ηχουν εχουν πιο ανωτερο ηχο απο τις onboard μητρικες. αναλογα και τα ακουστικα που εχει καπιος. Εχω δει τις εξεις καρτες ηχου. Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Skroutz.gr Creative Sound BlasterX G6 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-7 - Skroutz.gr Creative Sound Blaster AE-9 - Skroutz.gr Μπορει καποιος να μου μιλησει αναλυτικα για τις συγκεκριμενες καρτες ηχου; επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες τις καρτες ηχου Για ακουστικα χρησιμοποιω, Αkg 712 pro και philips x2r.. ,,,dt990 premium απλα τα ακουστικα που εχω δεν εχουν καλη αποδοση με τον ηχο της οnboard μητρικης μου.. παιζουν σε παρα πολυ χαμηλη αποδοση και , ο ηχος δεν ακουγεται τοσο καλα. Απλα θα ειθελα να μου πειτε την γνωμη σας και τις σκεψεις σας για τις καρτες ηχου που εχω αναφερει πιο πανω. Πια θεωρειτε πιο καλυτερη; απο θεμα dac και amplier; κτλ. Εχει καπιος δοκιμασει η εχει χρησιμοποιησει αυτες τις καρτες ηχου που εχω αναφερει πιο πανω; απλα θελω να εχω μια γενικη και αναλυτικη εικονα για το πια πρεπει να αγορασω απο αυτες
  4. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    αναμεσα σε αυτες τις 2 https://www.skroutz.gr/s/20401714/Creative-Sound-Blaster-AE-7.html και https://www.skroutz.gr/s/21272751/Creative-Sound-Blaster-AE-9.html πια θεωρειτε πιο καλυτερη για gaming?
  5. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    εχω τα dt990 premium. και τα akg 712 pro.
  6. rocketj

    Αγορά κάρτας ήχου

    ακουστικα θα χρησιμοποιησω. Βασικα ειμαι αναμεσα και σε αυτήν https://www.skroutz.gr/s/20401714/Creative-Sound-Blaster-AE-7.html οπότε είμαι σε 2 επιλογες https://www.skroutz.gr/s/20401714/Creative-Sound-Blaster-AE-7.html και https://www.skroutz.gr/s/21272751/Creative-Sound-Blaster-AE-9.html
  7. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω https://www.skroutz.gr/s/21272751/Creative-Sound-Blaster-AE-9.html την κάρτα ήχου προς αντικατάσταση της on-board (Realtek ALC 892) της μητρικής μου. Το θέμα είναι αν αξίζει. Θα δω διαφορά στην ποιότητα και την ένταση του ήχου; Την θέλω αποκλειστικα για gaming..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.