Jump to content

hitman 21

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About hitman 21

  • Γενέθλια 14/03/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

hitman 21's Achievements

  1. Με το που κανει μπουτ οταν ανοιγω το πισι δειχνει απ την μια οθονη το σημα της ασους κ οταν μπαινει στα windows χανεται η εικονα απ την μια κ εμφανιζεται στην αλλη μονιμα ενω εχω την επιλογη "Αναπαραγωγη αυτων των οθονων".Εχω καθαρισει τους ντραιβερς με το DDU σε safe mode 3 φορες αλλα κ παλι τιποτα κ ολα αυτα μετα το προχθεσινο update,τι μπορει να φταει?Καλωδια κ θυρες οθονων κ καρτας γραφικων ειναι οκ γτ τα δοκιμασα.
  2. Μιλαμε παντα για πισι,τωρα για μεταχειρισμενα να πω την αληθεια δεν μ αρεσει να αγοραζω απο 2ο χερι πραγματα οποτε το ξεχναμε κ μιλαμε παντα για καινουρια!Μετα απο καποια βιντεακια κ ριβιου που ειδα γερνω πιο πολυ στην Τ150! Βασικα εμενα μ αρεσουν πιο πολυ τα FPS οποτε οπως ειπα κ πιο πανω με τα ρεησινγκ γκεημς δεν θα ασχοληθω για πολλες ωρες,παντως σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου κ πριν κανω το βημα για την Τ150 θα περιμενω κ αλλες προτασεις-συμβουλες... Επισης κατι που θελω να ρωτησω ειναι τι παιζει με εγγυηση η thrustmaster?Ειναι καλη σε περιπτωση rma η ειναι της πλακας?
  3. Σκεφτομαι εδω κ καιρο να αγορασω μια τιμονιερα κ απ οτι ειδα τιμες παιζω καπου αναμεσα στα 100-170 ευρο κ βασικα εχω βαλει 2 στο ματι την hori Racing apex κ την Τ150 ferrari! Nα πω πως δεν ειμαι φαν των racing games απλα αραια κ που θα παιξω κανενα DIRTY 3 η F1 του '15 κ απλα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να ζησω αυτην την εμπειρια η θα χρειαστει να παω σε κατι πιο ακριβο οπως g29 η T300 κτλπ? Περιμενω συμβουλες κ προτασεις,ευχαριστω!
  4. hitman 21

    Επίσημη απάντηση από την AMD για την υπερβολική ισχύ των RX 480

    Eγω ξερω πως οταν αγοραζομε κατι πρεπει να κανουμε τον σταυρο μας!Asus ηταν η r9 κ αυτη εδω δεν παει πισω καλεις ενα νουμερο που ειναι ιταλια αν θυμαμαι καλα κ αν βρεθει καποιος το σηκωνει,τες παντ ξεφυγαμε απ το θεμα κ ζητω συγγωμη απ το παλικαρι που εγραψε το αρθρο του!
  5. hitman 21

    Επίσημη απάντηση από την AMD για την υπερβολική ισχύ των RX 480

    Ναι κ συγκεκριμενα απ το mindfactory.de απλα απ οσο κοστισε,μου βαλαν -100 ευρο λιγοτερα σαν επιστροφη στον τραπ.λογαριασμο!Μονο η ταλαιπωρια που εφαγα 2,5 μηνες κ τα νευρα φτανει συν οτι αγορασα κ μια καρτα γραφικων (70 ευρο) r9 270 για να παιζω κανα παιχνιδι σε low k γενικα να μπορω να σε σερφαρω!Αστα μιλαμε ψυχολογικος πολεμος!
  6. hitman 21

    Επίσημη απάντηση από την AMD για την υπερβολική ισχύ των RX 480

    Μακρια απο AMD καρτες κι ουτε αγαπημενοι!Ειμαι θυμα της σειρας r9 280x κ το rma μου κοστισε 100 ευρο πεταμενα λεφτα!NVIDIA να κοιμαστε ησυχοι κ τα λεει αυτα ενας παθων κ οχι καποιο φαν μποι!
  7. hitman 21

    Ασταθη fps,τι φταει?

    Αλλη γνωμη?
  8. hitman 21

    Ασταθη fps,τι φταει?

    Δηλαδη θες να πεις πως ειναι γενικο το κακο...χμμμμ,μαλιστα!Οκ thnx!
  9. Εχω παρατηρησει σε καποια παιχνιδια τα fps στο πισι μου καρφωνοντε στα 60 κ σε καποια αλλα κ αναλογα τις σκηνες του game παει απo 15 με αποτελεσμα να κολλαει για 2 sec k φτανει εως 60 να πηγαινει νερο.Δυο απ αυτα τα παιχνιδια πχ ειναι το gta V κ το watch dogs σε ultra settings!To συστημα μου ειναι FX-8350,ram 8gb,gtx 970 g1 k οθονη dell U2414H!Μηπως ειναι λιγη η ραμ?Τι αλλο μπορει να φταιει?
  10. Εινα καλα τα αποτελεσματα?Γτ δεν εχω ιδεα απο benchmark!
  11. hitman 21

    Ryse: Son of Rome (PC)

    Πολυ μικρο παιχνιδι,το τερματισα σε μολις 2 μερες!
  12. hitman 21

    Dark Souls III

    Ναι η αληθεια ειναι αυτη πως δεν εχω ξανα παιξει σουλς απλα ναι οκ κουβεντα κανουμε αντιθετα στο ινσομνια εκανα ακριβως την ιδια κουβεντα κ βγηκε καποιος κ εκανε λες κ του εβρισα την μανα!
  13. hitman 21

    Dark Souls III

    Κακο gameplay,μαχες που θυμιζουν προ 10ετιας games κ πολυ αργο.Τα μονα συν που ειδα ηταν τα γραφικα κ η ατμοσφαιρα!Περασα το πρωτο μπος κ αναρωτιομουν πως εχει γινει πολυς ντορος για το τιποτα μ αυτο το παιχνιδι αλλα οκ να μου πεις γουστα ειναι αυτα....
  14. hitman 21

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    https://www.skroutz.gr/s/416805/Zalman-CNPS12X.html
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.