Jump to content



φιλτρο οθονης


def

Recommended Posts

εδω και ενα μηνα αντιμετοπιζω προβλημα με τα ματια μου επειδη καθομαi πολλες ωρες στο Pc.αν βαλω φιλτρο θα υπαρχει διαφορα;

Link to comment
Share on other sites

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και σκεφτομουν να παω να αγορασω καποιο φλτρο .

Περναω λογω δουλειας τελευταια παρα πολλες ωρες στον υπολογιστη.Μεχρι και 16...την ημερα.

Την φωτεινοτητα στην οθονη μου την εχω στο 5%!!! και παλι απο τις πολλες ωρες τα ματια μου τα παιζουν,δακρυζουν κτλπ.

Αν καποιος εχει δοκιμασει καποιο παρομοιο φιλτρο μπορει να αναφερει αν τα αποτελεσματα αξιζουν την αγορα του;Yπαρχουν στο Πλαισιο απο 17 ευρω μεχρι 60 νομιζω.

Εχω μια Ηitachi 621f 17' κσι δουλευω πολλες φορες και με μια 19'' ilyama δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο τωρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

κανει καλο το φιλτρο αλλα αν η οθονη απο μονη της δεν ειναι

πολυ φωτεινη και βαλεις και φιλτρο απο πανω, και πας να παιξεις καποιο παιχνιδι

τοτε υπαρχει δυσκολεια!ειδικα αν ειναι και πολυ σκοτεινο!

Link to comment
Share on other sites

Εχω οθόνη NEC FLAT 17' CRT και απο όταν έβαλα ένα φίλτρο Focus-Opti-Plus (60 ευρώ) εδώ και ένα χρόνο ,κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή χωρίς να κουραζονται τα μάτια. Εχω βρεί την υγειά μου. Γιαυτό και δεν παίρνω ακόμη ΤFT. H πλάκα είναι ότι οταν έκατσα σε μια TFT φίλου, μετά απο μισή ώρα τα μάτια μου έβλεπαν πιγολαμπίδες.

Link to comment
Share on other sites

Ε, στην αρχή θέλει να τη συνηθήσεις την TFT. To μάτι έχει προσαρμοστεί σε μια συμπεριφορά όταν κοιτάει μια οθόνη. Οταν το βάζεις σε άλλο τύπο οθόνης, που συμπεριφέρεται με άλλο τρόπο, του φαίνεται παράξενο. Οπως κ με τα γυαλιά στους μύωπες, αν χρειαστεί να αλλάξουν, χρειάζονται κάποιες ώρες για να τα συνηθίσει κανείς.

Υπάρχουν φίλτρα κ για μεγαλύτερες CRT? (πχ. 21'' ή μεγαλύτερες ακόμη;)

Link to comment
Share on other sites

χμμμ,πηρα τελικα το φιλτρο απο την προηγουμενη βδομαδα.

Σε γενικες γραμμες ..ναι κανει δουλεια αλλα μην περιμενετε και θαυματα.Ειναι κατι σαν το αντηλιακο που βαζουμε στη θαλασσα το καλοκαιρι ..αυξανει δηλαδη την ωρα που μπορουμε να κατσουμε στη οθονη χωρις προβληματα αλλα απο ενα σημειο και επειτα αν ξεπερασω καποιο οριο ...παλι τα ιδια.Δηλαδη εκει που αντεχα πριν 8 ωρες τωρα αντεχω 12 (λεμε τωρα).Ετσι δουλευει το πραγμα σε εμενα τουλαχιστον.

Επισης εχω να πω οτι με το φιλτρο η εικομνα γινεται καθαροτερη αλλα μειωνεται κατα πολυ η φωτεινοτητα ..στις οθονες που χρησημοποιω αυτο ομως δεν ειναι προβλημα γιατι τοσο η hitachi(σπιτι) ,οσο και η ιlyama(δουλεια)ειναι υπερβολικα "φωτοβολες".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.