Jump to content



Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω σε ολους


karakokas

Recommended Posts

Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια του φορουμ για τις πολυτιμες γνωσεις τους που ετσι απλοχερα μου προσεφεραν και με βοηθησαν να στησω και γω το δικο μου watercooling. Απροβληματιστα προχθες το βραδακι μεσα σε 2 ωριτσες ολα ηταν ετοιμα. Μετα απο 1 ωρα δοκιμης για τυχον διαρροες ,πατησα το κουμπι .Ευτυχως ουτε τσαφ ακουσα ουτε μπουμ :D

Θερμοκρασιες χωρις ανεμιστηρα ψυγειου 35 idle και περιπου 42-44 σε full load.Mε ανεμιστηρα ειμαι 5-6 βαθμους κατω .

Βασικοτερο ολων?...ησυχια...πολλη ησυχια:zzz:

Να στε καλα ολοι:T:

Υ.Γ Μιχαλη σε ευχαριστω και παλι ,τα μπλοκς δουλευουν αψογα!

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες στον ησυχο υδατινο κοσμο...........ωρα να απολαυσεις τον υπολογιστη σου χωρις σπαστικους θορυβους........περιμενουμε φωτο απο το κουτι και τα πραγματακια σου.......κλοκαρισε και λιγο........κακο δεν κανει........χεχεχεχε:clap:

Link to comment
Share on other sites

Μεγειες και καλοδουλευτα

θα προτεινα να βαλεις τον ανεμιστηρα στα 7ν η ακομα καλυτερα στα 5ν για να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα με γνωμονα παντα την ησυχια

Αντε και παλι με το καλο

Link to comment
Share on other sites

Μιλαμε απολαυση το πισακι πλεον! Οσο για κλοκαρισμα ειμαι ετσι κια αλλιως στα 220 fsb απο 200 αλλα με κρατανε οι μνημες κατι twinmoss αγνωστων λοιπων στοιχειων.Με 5:4 ειχα παει με αερα 240, στα 241 δεν εκανε καν boot. Θα δοκιμασω παλι ως υδροψυκτος πλεον και θα ποσταρω, αν και απο οτι καταλαβα δε κερδιζω και τιποτα αν δουλευω 240 τη cpu και 200 τις μνημες ετσι?

φοτο σε λιγες ημερες..

α παρεπιπτοντος ,η μητρικη δινει μεχρι 2.8 vdimm, για παραπανω μονο με mod?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.