Jump to content



αποτυχια σε ghost


papatsonis

Recommended Posts

Λοπον το προβλημα εχει ως εξης.

Το συστημα εχει ενα 36αρι ραπτορ και ενα 40αρι jb , καποια στιγμη εφαγα ενα καλο registry corruption και τον ηπιε ο ραπτορ.Ξεκινησα να "χτιζω" την εγκατασταση στον 40αρι (αλλωστε ηθελα στο τελος να συμπληρωσω με αρχεια απο τον ραπτορ μας και μονο η registry ειχε ψωφησει) , αφου τελειωσα κρατησα ενα γκοστ, και την περασα στο αντιστοιχο παρτισιον του ραπτορ , το προβλημα ειναι οτι δε ξεκιναει με τπτ, , (δε νομιζω οτι παιζει ρολο οτι το παρτιτιον στο οποιο εγινε η εγκατασταση (40αρησ) ηταν 19000κατι μβ, και του ραπτορ 17200κατ , μιας και το γκοστ φαιλ δεν ξεπερνουσε τα 6γκιγκα)

Για την ακριβεια μενει επ απειρον στην προτελευταια μπλε οθονη πριν το welcome

επειδη δεν εχω υπομονη πια να ξαναστησω εγκατασταση απο την αρχη στον ραπτορ ( +το οτι το θεωρω επιεικως ΗΛΙΘΙΟ) πως θα καταφερω να κανω τον ραπτορ να δουλεψει κανονικα?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες safe mode? Mήπως τα είδανε όλα οι boot sectores?

Απλή αντιγραφή από το ένα στο άλλο διαμέρισμα? Φυσικά εκτός λειτουργικού ,πχ σπό κνόπιξ αν δε χρησιμοποιείς ΝΤΦΣ στο δίσκο-στόχο

ΥΓ γιατί την επόμενη φορά δεν κρατάς πιο απλά ένα ζιπάκι από το διαμέρισμα που σε ενδιαφέρει αν είσαι πιο σίγουρος?Πάντα τα φοβόμουνα τα φαντάσματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.