Jump to content



Εχει καποιος στην ακρη GTX780/Titan stock cooler να βοηθησει?


Recommended Posts

Βρεθηκε στα χερια μου μια 780 με aftermarket cooler, η οποια ομως μετα απο καποια ωρα gaming βγαζει crashαρει σε μαυρη οθονη.

Η θερμοκρασια ειναι εξαιρετικη, 57 βαθμοι σε full load, και τα ρολογια/ταση δεν εχουν σχεση γιατι δοκιμασα ακομα και underclocked.

 

Φοβαμαι οτι λογω αλλαγης ψυκτρας δεν ψυχονται καλα τα VRM και γι'αυτο μετα απο καποια ωρα κρασαρει, αλλα δυστυχως αποσο εψαξα (η καρτα ειναι reference) δεν μπορεις να δεις τη θερμοκρασια τους με καποιο software για να το σιγουρεψω...

 

Ο μονος τροπος λοιπον ειναι να μπορεσω να δοκιμασω με το stock cooler αν εχει ιδια συμπεριφορα, το οποιο ομως δεν υπαρχει! (μου δοθηκε με το custom ηδη).

 

Υπαρχει κανεις που να εχει στην ακρη τετοιο stock cooler απο 780 ή titan ή 780ti (ειναι ιδιο και στις 3 νομιζω) να μου το δανεισει για δοκιμη ή και να του το αγορασω εαν δε το χρειαζεται?

Αν βρεθει καποιο συντομα θα ημουν υποχρεος γιατι εχω δοκιμασει τα παντα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.