djtaz13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2015 Καλησπερα.Θελω να απενεργοποιησω την οθονη κλειδωματος σε win10 αλλαδεν τα καταφερνω.. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα οτι κ αν βρισκωδεν δουευει.. Γνωριζει καποιος καποιον τροπο? Επισης θα ηθελα να απενεργοποιησωκ το μειλ μου (να μην ειμαι συνδεδεμενος εννοω). Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Απενεργοποιηση lock screen = Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας => Display Settings => Power and Sleep => Εδω κανεις τα "μαγικα" σου Για να απενεργοποιησης το email σου απλα διεγραψε τον λογαριασμο σου => All Apps => Mail Χρησιμοποιησε καλυτερα το Outlook για να διαχειριζεσαι το email σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Νοέμβριος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2015 Ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Δεκέμβριος 21, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Απενεργοποιηση lock screen = Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας => Display Settings => Power and Sleep => Εδω κανεις τα "μαγικα" σου Για να απενεργοποιησης το email σου απλα διεγραψε τον λογαριασμο σου => All Apps => Mail Χρησιμοποιησε καλυτερα το Outlook για να διαχειριζεσαι το email σου. εβαλα και εγω σημερα τα windows 10 στο pc και δυστηχως περασα το e-mail που εχω στο hotmail. Θελω κατα την εκκινηση του υπολογιστη να με πεταει κατευθειαν στην επιφανεια εργασιας και οχι να ζηταει το κωδικο απο το e-mail. εκανα αυτο που λες παρα πανω αλλα δεν εβγαλα ακρη. Καμια ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redstar57 Ιανουάριος 28, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 εβαλα και εγω σημερα τα windows 10 στο pc και δυστηχως περασα το e-mail που εχω στο hotmail. Θελω κατα την εκκινηση του υπολογιστη να με πεταει κατευθειαν στην επιφανεια εργασιας και οχι να ζηταει το κωδικο απο το e-mail. εκανα αυτο που λες παρα πανω αλλα δεν εβγαλα ακρη. Καμια ιδεα; ψαξε για οτο λογκιν στα 10 ρια ι δες εδω..... http://www.intowindows.com/how-to-automatically-login-in-windows-10/ λεει πως το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιανουάριος 29, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Η καλύτερη λύση, για να υπάρχει -λέμε τώρα- μια μορφή ασφάλειας και να μη χρησιμοποιεί το pc όποιος να\ναι, είναι να βάλετε να σας ζητάει PIN στη θέση του κωδικού του mail... Το αναφέρω στη περίπτωση που δεν το γνωρίζατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts