Jump to content

intercoolerr730

Premium Members
  • Posts

    430
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About intercoolerr730

  • Γενέθλια 29/07/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    αιτωλοακαρνανια
  • Steam
    intercoolerr730

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

intercoolerr730's Achievements

  1. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    @HotPeanut να τη πω την αμαρτία μου, πάνε χρόνια από τότε που οδήγησα μια bmw (παλιακιά) και τώρα κυκλοφορώ με πολύ αργό αμάξι (κυριολεκτικά), μου έχει μείνει αποθημμένο Υ.Γ: έλα παραδέξου ότι η 3άρα είναι πανέμορφη!
  2. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    η 3αρα είναι έρωτας! BMW_δακιας εδώ
  3. intercoolerr730

    any desk settings

    και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.... όλοι βλέπουν την οθόνη στο κέντρο... δε παίζει και πάλι.
  4. intercoolerr730

    any desk settings

    Ναι από εκεί ξεκίνησα, τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα....
  5. intercoolerr730

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    κυριακή πάντως είχε φουλ ζέστη Σαλαμίνα και ο κόσμος βούταγε!
  6. Καλησπέρα Λαμπίτες! Συνδέομαι στο pc της δουλειάς, με any desk το οποίο προφανώς έχει άλλες ρυθμίσεις οθόνης (συγκριτικά με το δικό μου), και όταν κάνω full screen το παράθυρο είναι σαν να <παίζω> στο κέντρο της οθόνης. Το πρώτο που είδα είναι η ανάλυση οθόνης και επειδή το δικό μου τρέχει σε 1920x1080, το pc στο γραφείο δεν έχει τόση ανάλυση. Γνωρίζει κάποιος τρόπο κατά τον οποίο θα γίνει η οθόνη full screen? Σαν να δουλεύω από το γραφείο ένα πράγμα.... Υ.Γ: δε ξέρω αν έχω βάλει το θέμα στο σωστό topic, αν ενοχλεί κατεβάστε το!
  7. intercoolerr730

    ερώτηση κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο

    Καλησπέρα! όπως είπε και ο @GeorgeVasil αν χτυπήσει η αίτηση θα σου λέει γιατί... Παρόλα αυτά θα πρέπει να την έχεις δηλώσει ως κύρια κατοικία εσύ που κάνεις την αίτηση (αν θυμάμαι καλά). άλλωστε μίσθωση δε χρειάζεται γιατί έχει τετραγωνάκι που τσεκάρεις αν είναι μισθωμένη ή όχι.
  8. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    πάντως παρόμοιο πρόβλημα που είχα πριν ένα χρόνο σε fietsa '07 σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο άλλαξα ψυγείο καλοριφέρ, βαλβίδα αναθυμιάσεων και φλάντζα από καπάκι βαλβίδων με χρέωσε και εμένα 300 κάτι.
  9. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    δεν έχει φώτα στις πόρτες
  10. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    είναι fiesta '07 5θυρο. αυτά του skroutz τα είδα τα περισσότερα. να έχει ρύθμιση φωτεινότητας δε με νοιάζει. επίσης θα προτιμούσα να μη παίρνει ρεύμα από τον αναπτήρα. τον θέλω ελεύθερο για να αποφύγω και τα καλώδια. το είχα στο μυαλό μου ως εξής: θα είναι τα led κάπου χαμηλά κάτω απο το ταμπλό που δε θα τα βλέπει το μάτι (εννοώ τη ledοταινια) και ο φωτισμός θα είναι ένα χρώμα (πχ ανοιχτό γαλάζιο προς το άσπρο) και θα ανάβει όταν ανοίγω τη πόρτα οδηγού ή συνοδηγού ή όταν θα είναι τα φώτα αναμμένα. κάπως έτσι.... ?
  11. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    ναι πλαφονιέρα στον ουρανό έχει. εγώ θέλω στα πόδια (κρυφό φωτισμό)
  12. intercoolerr730

    Αυτοκίνηση

    Καλημέρα λαμπίτες! Σκέφτομαι να βάλω εσωτερικό φωτισμό στο αυτοκίνητο στα πόδια οδηγού και συνοδηγού. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί Αθήνα; Έχει βάλει κάποιος σε δικό του αμάξι να μου προτείνει led;
  13. Ευκαιρία εκπαίδευσης και απασχόλησης 2.000 νέων στα Logistics | ΤΡΟΧΟΙ & TIR TROXOIKAITIR.GR Με απόφαση της Ειδικής Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου παρέχεται η δυνατότητα σε 2.000 νέους ηλικίας 18-24 ετών, ανέργους, που δεν σπουδάζουν...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.