mr_element Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 Χαίρεται, βρήκα μια παλιά οθόνη μου ξεχασμένη και αποφάσισα να την χρησιμποιήσω για δεύτερη στο setup που ήδη έχω. To πρόβλημα είναι ότι δεν έχει αυτό το power supply που έχουν όλες οι παλιές γιατί είχε χαλάσει και δεν μπήκα στην διαδικασία να πάρω άλλο. Πρόκειται για μια LG 1900R και το παλιό power supply έχει πάνω τις εξής ενδείξεις:Model: LCAP07FI/P: 100-240V~ , 50-60Hz , 1.0A Max.O/P: 12V ---- 3.0A Επειδή με τα ηλεκτρικής φύσεως δε το έχω καθόλου - και επειδή ίδιο μοντέλο δεν μπορώ να βρω εύκολα και ειδικά Ελλάδα, ποιες από αυτές τις τιμές πρέπει να λάβω υπόψην μου για την αγορά ενός άλλου από κάποιο τοπικό κατάστημα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή χρονιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Δεκέμβριος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Θα πας να αγοράσεις ένα οποιοδήποτε σταθεροποιημενο τροφοδοτικό με έξοδο 12volt 3amper, (απο καταστημα ηλεκτρονικων,π.χ. Φανός) αρκεί να κάνει το φισακι στην υποδοχή την οθόνης και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 31, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Παίζει και να μην συμφέρει ,ανάλογα το ποιον της οθόνης σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Δεκέμβριος 31, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Αυτο http://www.ebay.com/itm/12V-3A-36W-Power-Adapter-For-Samsung-AOC-LG-LCD-Monitor-LCAP07F-PSCV1200A-BENQ-/400839281744?hash=item5d53e20c50:g:5~sAAOSw2s1Ure6P πρεπει να ειναι.Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2016 Πριν από 4-5 χρόνια είχα αγοράσει από ebay για μια 17άρα LG. Δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα. Γύρω στο 15άρι πρέπει να το είχα πάρει. Σε κατάστημα service LG στο κέντρο της Αθήνας που ζητούσαν 90 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts