Jump to content

pasjohn

Premium Members
  • Posts

    2.844
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Επαρχία
  • Επάγγελμα
    Τα πάντα όλα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.088 Εμφανίσεις προφίλ

pasjohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pasjohn

    Νέο Eclipse P350X PC case από την Phanteks

    πάρε ένα με 2 fans https://www.skroutz.gr/s/5834882/NZXT-Source-S340.html Πάρε και άλλο ένα https://www.skroutz.gr/s/9557021/CoolerMaster-Masterbox-5-Window.html και ένα με 3. Και 55 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/10416362/Sharkoon-M25-W.html Και με 4 https://www.skroutz.gr/s/12789257/CoolerMaster-Masterbox-Lite-5-RGB.html
  2. pasjohn

    Νέο Eclipse P350X PC case από την Phanteks

    1 fan έχει? Και 120αρι? αχαχαχαχα Φτώχεια καταραμένη.
  3. http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/472511/argei-poly-i-efarmogi-toy-var-sto-elliniko-protathlima Να πάρει πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε. Να μείνει και ο ΠΑΟ στην κατηγορία. Να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Θα μου πεις τώρα και με το που μπει VAR τι θα αλλάξει? Νταξ μη βαράτε. Λέμε τώρα.
  4. Υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσουν και βεβαίωση πλησιέστερου συγγενή αν είναι τόσο κάφροι. Αφού είσαι κανονικά τώρα με οτε στην θέση σου θα τους έγραφα στα .....
  5. Ναι εννοείται πρώτα μίλα με wind και αν δεν βγάλεις άκρη τότε ότι σου έγραψε ο minast. Και φυσικά δεν πληρώνεις μία. Τώρα έχεις κανονικά σύνδεση ΟΤΕ? Δικηγόρο για ποιον λόγο? Να πληρώνει κερατιάτικα? Υπάρχει ο ΕΕΤΤ και ο συνήγορος του καταναλωτή.
  6. pasjohn

    Νέα C7 από την Cryorig, αλλά και ψύκτρα με heat pipes για M.2 SSDs

    Περιμενετε να δούμε και τιμή για την ψύκτρα του Μ.2 μη μας λίγο κάπως.
  7. pasjohn

    Νέο Carbide 275R PC case από την Corsair

    Λογικό μου ακούγεται
  8. pasjohn

    Μπλε οθονες....

    Υπάρχει ένα update των windows που προκαλεί προβλήματα το ΚΒ4103721. Κάνε το uninstall. Κάνεις restart και τρέχεις το wushowhide για να κάνεις hide το update έτσι ώστε να μην ξανά μπει. Αυτό το @@update προκαλεί κυρίως μαύρες οθόνες κατά το boot αλλά δεν αποκλείεται να σχετίζεται με BSOD. Για καλό και για κακό βγάλτο να ξέρουμε τουλάχιστον ότι το πρόβλημα δεν είναι από αυτό. Απο εκεί και πέρα αφού στο κάνει στα παιχνίδια ξεκινάς με δοκιμή άλλου τροφοδοτικού, όσο καλό και αν έχεις, δοκιμή άλλη κάρτας γραφικών, δοκιμή άλλων drivers της κάρτας και αν κάνεις oc γυρνάς σε stock ρολόγια-τάση.
  9. pasjohn

    Δεν ανοίγει το pc.

    Πολλά είναι τα πρώτα. Δοκιμάζεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό αν φυσικά σου είναι εύκολο να βρεις. Το ίδιο και για κάρτα γραφικών. Μπορεί φυσικά να τα έπαιξε και η οθόνη. Αυτά τα 3 από hardware και βλέπουμε. Κάνε και ένα clear cmos.
  10. pasjohn

    αλλαγη ram.

    Α ναι σόρρυ είχα την εντύπωση ότι η μητρική σου δέχεται DDR3. DDR2 και 4αρες μνήμες πολύ δύσκολα θα παίξουν ακόμα και αν είναι στο QVL. Δεν σου φτάνουν τα 8giga?
  11. Τους 2400GE και 2200GE πότε θα τους δούμε στην αγορά? Ή θα είναι μόνο για ΟΕΜ μηχανήματα?
  12. pasjohn

    αλλαγη ram.

    Οι μνήμες που παίζουν σίγουρα σε s775 είναι οι crucial https://www.skroutz.gr/s/2828970/Crucial-Ballistix-4GB-DDR3-1600MHz-BLT4G3D1608DT1TX0CEU.html https://www.skroutz.gr/s/2665617/Crucial-Ballistix-Sport-4GB-DDR3-1600MHz-BLS4G3D1609DS1S00CEU.html Και τα αντίστοιχά τους κιτ 2x4gb. Προσπάθησε πρώτα με τις ρυθμίσεις στο BIOS όπως έγραψε ο minast πιο πάνω.
  13. pasjohn

    αλλαγη ram.

    Ποιες μνήμες είναι? Δώσε ένα λινκ.
  14. Όχι δεν είναι καθόλου δική μου αυθαίρετη ερμηνεία. Δηλ. ενώ εσύ ξέρεις ότι τα τροφοδοτικά είναι σφραγισμένα με ζελατίνα και παίρνεις ένα τροφοδοτικό το οποίο δεν έχει ζελατίνα τι θα καταλάβεις? Ότι προφανώς το προϊόν έχει ανοιχτεί και προφανώς χρησιμοποιηθεί. Θα το δεχτείς λοιπόν και θα το κρατήσεις? Που ξέρεις σε τι βαθμό χρησιμοποιήθηκε? Και γράφεις για κόστος της ζελατίνας. Δεν έχεις καταλάβει την ουσία της υπόθεσης. Ότι δηλ. ο πελάτης δεν μπορεί να δεχτεί ανοιχτό προϊόν για τον λόγο βέβαια ότι δεν γνωρίζει σε τι βαθμό χρησιμοποίηθηκε. Άρα και πρόβλημα για τον πωλητή να το πουλήσει σαν καινούργιο. Ποιος να ξανασφραγίσει? Ένα κατάστημα που είναι eshop θα κάνει τέτοια πράγματα? Και για να το κάνει θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Συνέλθετε λίγο. Όλα εύκολα τα βρίσκετε.
  15. Ο νόμος είναι ασαφής. Δεν αποσαφηνίζει το "σε βαθμό μεγαλύτερο". Μπορεί να είναι το άνοιγμα και μόνο. Και δεν γνωρίζουμε τι σόι άνοιγμα έκανε ο φίλος. Αλλά ότι και να έκανε ο νόμος δεν το ξεκαθαρίζει. Το άνοιγμα και μόνο καθιστά το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί και επομένως είναι εις βάρος το καταστήματος. Άρα δεν μπορεί να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό. Προφανώς σε αυτή την περίπτωση η μείωση θα πρέπει να είναι πολύ μικρή. Το παραπάνω άρθρο του νόμου βοηθά και τον πωλητή και τον πελάτη. Έτσι το βλέπω. Προφανώς και το 50% που γράφει το κατάστημα δεν είναι απλά καταχρηστικό αλλά αλητεία γιατί απλά δεν αναγράφεται πουθενά σε κανέναν νόμο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.