Jump to content

konstantinakis

Premium Members
  • Posts

    304
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

About konstantinakis

  • Γενέθλια 26/07/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/Made_in_chernobyl/

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.725 Εμφανίσεις προφίλ

konstantinakis's Achievements

  1. Sharkoon Shark Force II Γκρι WWW.SKROUTZ.GR Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Sharkoon Shark Force II Γκρι. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz! Στην μισή τιμή. Δεν καταλαβαίνεις οτι κοστίζει 8€.
  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε αποδεχτεί σαν φυσιολογική αυτή την κατάσταση και θεωρείται και το εως 50% σαν κάτι "λογικο" . Άμα πουλούσαν ιντερνετ με την ατάκα "απο 12 μέχρι 24mbps" με 28 ευρώ ποιος θα το έβαζε? Γιατί καποιος να πληρώνει φουλ τιμή ενώ δέχεται την μισή υπηρεσία? Ξεφτίλα είναι από την αρχή μέχρι το τέλος.
  3. konstantinakis

    COVID-19

  4. Tα site στα οποία αναφέρεται η είδηση έπεφταν και στην μεγάλη άνοδο του 17 και έπεσαν και λίγο στην μεγάλη άνοδο που έγινε στις αρχές του χρόνου, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Όσο για την "φούσκα" που σκάει εδώ και 10 χρόνια άμα δει καποιος τις τιμές ανα τα χρόνια αυτή η πτώση δεν λέει τίποτα.. Εκτός αν θεωρείται οτι έσκασε επειδή σταθεροποιήθηκε πάνω απο τις 20000 που είναι το παλιοτερο all time high. Προσωπικά πιστευώ πως η μόνη περίπτωση να σκάσει είναι να πάρει καποιος bitcoin απο πορτοφόλι χωρίς να έχει κλειδιά. Δεν το βλέπω να γίνεται αυτο..
  5. konstantinakis

    Ελλαδος οινο-πνευματα...

    H Τζούρα (Isle of Jura) δεν είναι καπνιστό ουίσκι. Στα on-topic ΖΕΟΣ ξανθιά φρέσκια μπύρα σε πλαστικό μπουκάλι
  6. konstantinakis

    Οπτική ίνα στο σπίτι

    Δες εδώ αν σου βάζει οπτική ίνα κάποιος μεγάλος πάροχος. Αν ναι δικαιούσαι και την επιδότηση.
  7. /offtopic Σε αυτά τα RGB μπορώ να συνδέσω 12V LED strip που δεν είναι RGB (2 pin, 1 τάση, 1 ground)?
  8. Με μία μικρή αμφιβολία.. Το AVX-512 επιτρέπει στον χρήστη να κάνει πράξεις των 512 bit παράλληλα (SIMD single instruction multiple data). Μπορείς να γράψεις κώδικα και να στείλεις εκει δεδομένα για πολύ ισχυρή παραλληλοποίηση αλλα αμφιβάλω αν υπαρχει ένα mainstream πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί.
  9. konstantinakis

    Ας συγκρίνουμε τις θερμοκρασίες CPU μας...

    Επεξεργαστής: Ryzen 5 5600X Ψύκτρα: Arctic Freezer 34 eSports DUO Κουτί: Corsair Carbide 275R με δύο ανεμιστήρες μπροστά, έναν πανω και έναν πίσω. Τα πάντα στοκ.
  10. konstantinakis

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Η μητρική μου (MSI) έχει πάνω 2 4pin RGB led connectors που υποστηρίζουν 5050 RGB led strips. Μπορώ να βάλω πάνω σε αυτά μονόχρωμη 5050 ταινία ή πρέπει να χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε το molex? Το ένα pin δίνει 12V και τα άλλα τρία είναι για το RGB. ΥΓ. ωραίος οδηγός.
  11. Με ένα κουπόνι που λογικά δικαιούσαι (link) η τιμή της οπτικής ίνας είναι περίπου 30€/μήνα για δύο χρόνια. Αφού έχει γίνει η εγκατάσταση στην πολυκατοικία σου αξίζει να το κοιτάξεις.
  12. konstantinakis

    Οι αγορές μας..!!

    Είχα παει από ένα LG της πλάκας σε ένα Xiaomi της πλάκας και το Xiaomi είχε ξεκάθαρα χειρότερο σήμα, κυρίως στα δεδομένα. Τώρα (3 χρόνια μετά) πήγα στο Poco x3 αλλά με το λοκντουν δεν έχω ακόμα άποψη για το σήμα.
  13. konstantinakis

    Sony WH-1000XM4 ή κάτι άλλο;

    Έχω χρησιμοποιήσει ένα Bluetooth audio receiver το οποίο έχει παίξει για αρκετές ώρες μουσική χωρίς να έχει κάνει διακοπές και το κινητό.
  14. konstantinakis

    Sony WH-1000XM4 ή κάτι άλλο;

    Έχω μια κάρτα της Gigabyte, την WB1733D-I (rev. 1.0) και στα Windows 10 που την χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το bluetooth. Μία μικρή σημείωση: πρέπει να έχεις διαθέσιμη USB υποδοχή στην μητρική γιατί έτσι συνδέεται το bluetooth, χωρίς αυτό η κάρτα δουλεύει σαν απλή κάρτα δικτύου.
  15. konstantinakis

    Οι αγορές μας..!!

    Λίγο offtopic.. Σε αυτό το thread γίνεται συζήτηση για αυτή την πάστα, καλύτερα να την αλλάξεις..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.