Jump to content

konstantinakis

Premium Members
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About konstantinakis

 • Rank
  The User
 • Birthday 07/26/1990

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/Made_in_chernobyl/

Recent Profile Visitors

2,190 profile views
 1. Λίγο offtopic.. Σε αυτό το thread γίνεται συζήτηση για αυτή την πάστα, καλύτερα να την αλλάξεις..
 2. Κι εγώ την ίδια έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εδώ είναι το θέμα που είχα ανοίξει και ίσως βρεις κάτι που θα σου φανεί ενδιαφέρον.
 3. Μου ήρθε δέμα σε 1.5 μέρα απο Λάρισσα (Speedex). Ίδια ώρα περίπου έφυγε δέμα απο Αθήνα (ACS), δεν έχει έρθει ακόμα. Για να δούμε πόσο θα του πάρει..
 4. Εννοούσα ενισχυτή + κάποια ποιοτικότερα ηχεία σαν αυτά που ανέφερες, οπότε μιλάμε για ενισχυτή με ταβάνι 300€.
 5. Ευχάριστώ για όλες τις προτάσεις, βοηθάνε να συνειδητοποιήσω κι εγώ τι θέλω. Ιδανικά θέλω ένα 5.1 για να έχω μια ιδιαίτερη εμπειρία στις ταινίες. Το δεδομένο είναι οτι τους επομενους 1-2-3 μήνες θα είμαι κλεισμένος στο σπίτι οπότε καλό είναι να πάρω κάτι που θα το απολαύσω τώρα που μπορώ. Η ηχόμπαρα μοιάζει σαν η πιο εύκολη λύση οπότε αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε αυτο το budget θα ήθελα να την ακούσω. Εναλλακτικά έχουμε αυτό: Φαντάζομαι το συγκεκριμένο setup θα είναι καλύτερο απο μία ηχόμπαρα αλλά και πιο ακριβό.. Μπορείς να μου πεις ενδεικτικα κάποιους ενισχυτές ή ό
 6. Δεν βασίζομαι στην TV για να ακούσω μουσική απλά μερικές φορές με βολεύει λόγω του χώρου που βρίσκεται.Το ζητούμενο είναι να έχω καλύτερο ήχο για τις ταινίες και όσο γίνεται (αν γίνεται) αυτή η αναβάθμιση να συμπαρασύρει και την ακρόαση μουσικής. Βγάζοντας εντελώς απο την κουβέντα την μουσική, να σε ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό.. Επειδή αυτά που προτείνεις βγάζουν μεγάλη σούμα που δεν μπορώ να διαθέσω με την μία, το να πάω σε ενισχυτή με ότι έχω (και την προοπτική αναβάθμισης των ηχείων) θα έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα από το να τα δώσω σε ένα έτοιμο πακέτο όπως αυτά που προτεί
 7. Αγόρασα μία τηλεόραση η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για ταινίες και λίγο spotify. Προφανώς ο ήχος της δεν είναι ικανοποιητικός ειδικά όταν πρόκειται για μουσική. Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση με max 400€. Αξίζει σε αυτό το budget, που είναι αρκετά χαμηλό, να πάρω κάποιον 5κάναλο ενισχυτή και να του κουμπώσω κάποια no-name ηχεία που έχω απο ενα home cinema 10-14 ετών ή να πάρω μια ηχόμπαρα και να ξεμπερδέψω? Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη καθώς δεν είμαι και πολύ σχετικός..
 8. Δεν την έβγαζε αλλά! Βρήκα μια κεραιούλα που είχα πάρει με 0 ευρω από gearbest και ξαφνικα και την επιλογή μου έβγαλε και την TV την βρήκε. Γίνεται η σύνδεση για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πέφτει. Πολύ πιθανό να φταίει η (μαλλον) θλιβερή κεραία, θα το κοιτάξω κι άλλο.
 9. Το wifi adapter είναι στο pc μου, όχι στην TV.
 10. Ναι αλλά απο μέσα η τηλεόραση έχει διαδικασία που σου εξηγεί πως θα συνδέσεις windows 10 μαζί της, νομίζω το λέει Screen sharing. Κατα την διάρκεια αυτής της διαδικασίας είναι που τα windows μου λένε ότι το pc δεν υποστηρίζει Miracast.
 11. Αγόρασα πρόσφατα μια smart Tv και προσπάθησα να την συνδέσω με τον υπολογιστή μου ασύρματα. Mετά απο προσπάθειες και έρευνα στο νετ φαίνεται πως το wifi adapter που έχω (~10 χρονων) δεν υποστηρίζει Miracast. Το ίδιο πιστεύουν και τα windows που μου λένε πως το pc δεν υποστηρίζει Miracast αν και καμιά φορά καταφέρνουν να δουν την τηλεόραση. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που πρέπει να κάνω στην διαδικασία ή αναγκαστικά πρέπει να κινηθώ για αγορα νέου wifi adapter/κάρτας δικτύου? Δεν θα με χαλούσε μία κάρτα δικτύου για καλύτερο σήμα αλλα πως μπορώ να ξέρω αν θα υποστηρί
 12. Επειδή βλέπω πως έχετε δίκιο θα ήθελα να ξέρω γιατί περιμένουμε αύξηση και επίσης αν έχουμε ιδέα για το που πρόκειται να φτάσουν οι τιμές. Σύντομα θα χρειαστώ χώρο και αν είναι να συνεχιστεί η αύξηση θα πρέπει να πάρω κάτι άμεσα.
 13. Μόλις έστησα έναν 3800x με την dark rock 4 υποθέτοντας οτι θα είχε καλή πάστα μέσα..
 14. Το νούμερο είναι εξωπραγματικό, πιο πιθανό μου φαίνεται να μην είχε γίνει καλή εφαρμογή της πρηγούμενης.. Έκτος αν η darkpro είχε μέσα λάσπη
 15. Δοκίμασε να παίξεις και με τα καλώδια, ποτέ δεν ξέρεις..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.