Jump to content

konstantinakis

Premium Members
  • Posts

    304
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by konstantinakis

  1. Sharkoon Shark Force II Γκρι WWW.SKROUTZ.GR Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Sharkoon Shark Force II Γκρι. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz! Στην μισή τιμή. Δεν καταλαβαίνεις οτι κοστίζει 8€.
  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε αποδεχτεί σαν φυσιολογική αυτή την κατάσταση και θεωρείται και το εως 50% σαν κάτι "λογικο" . Άμα πουλούσαν ιντερνετ με την ατάκα "απο 12 μέχρι 24mbps" με 28 ευρώ ποιος θα το έβαζε? Γιατί καποιος να πληρώνει φουλ τιμή ενώ δέχεται την μισή υπηρεσία? Ξεφτίλα είναι από την αρχή μέχρι το τέλος.
  3. konstantinakis

    COVID-19

  4. Tα site στα οποία αναφέρεται η είδηση έπεφταν και στην μεγάλη άνοδο του 17 και έπεσαν και λίγο στην μεγάλη άνοδο που έγινε στις αρχές του χρόνου, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Όσο για την "φούσκα" που σκάει εδώ και 10 χρόνια άμα δει καποιος τις τιμές ανα τα χρόνια αυτή η πτώση δεν λέει τίποτα.. Εκτός αν θεωρείται οτι έσκασε επειδή σταθεροποιήθηκε πάνω απο τις 20000 που είναι το παλιοτερο all time high. Προσωπικά πιστευώ πως η μόνη περίπτωση να σκάσει είναι να πάρει καποιος bitcoin απο πορτοφόλι χωρίς να έχει κλειδιά. Δεν το βλέπω να γίνεται αυτο..
  5. konstantinakis

    Ελλαδος οινο-πνευματα...

    H Τζούρα (Isle of Jura) δεν είναι καπνιστό ουίσκι. Στα on-topic ΖΕΟΣ ξανθιά φρέσκια μπύρα σε πλαστικό μπουκάλι
  6. konstantinakis

    Οπτική ίνα στο σπίτι

    Δες εδώ αν σου βάζει οπτική ίνα κάποιος μεγάλος πάροχος. Αν ναι δικαιούσαι και την επιδότηση.
  7. /offtopic Σε αυτά τα RGB μπορώ να συνδέσω 12V LED strip που δεν είναι RGB (2 pin, 1 τάση, 1 ground)?
  8. Με μία μικρή αμφιβολία.. Το AVX-512 επιτρέπει στον χρήστη να κάνει πράξεις των 512 bit παράλληλα (SIMD single instruction multiple data). Μπορείς να γράψεις κώδικα και να στείλεις εκει δεδομένα για πολύ ισχυρή παραλληλοποίηση αλλα αμφιβάλω αν υπαρχει ένα mainstream πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί.
  9. konstantinakis

    Ας συγκρίνουμε τις θερμοκρασίες CPU μας...

    Επεξεργαστής: Ryzen 5 5600X Ψύκτρα: Arctic Freezer 34 eSports DUO Κουτί: Corsair Carbide 275R με δύο ανεμιστήρες μπροστά, έναν πανω και έναν πίσω. Τα πάντα στοκ.
  10. konstantinakis

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Η μητρική μου (MSI) έχει πάνω 2 4pin RGB led connectors που υποστηρίζουν 5050 RGB led strips. Μπορώ να βάλω πάνω σε αυτά μονόχρωμη 5050 ταινία ή πρέπει να χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε το molex? Το ένα pin δίνει 12V και τα άλλα τρία είναι για το RGB. ΥΓ. ωραίος οδηγός.
  11. Με ένα κουπόνι που λογικά δικαιούσαι (link) η τιμή της οπτικής ίνας είναι περίπου 30€/μήνα για δύο χρόνια. Αφού έχει γίνει η εγκατάσταση στην πολυκατοικία σου αξίζει να το κοιτάξεις.
  12. konstantinakis

    Οι αγορές μας..!!

    Είχα παει από ένα LG της πλάκας σε ένα Xiaomi της πλάκας και το Xiaomi είχε ξεκάθαρα χειρότερο σήμα, κυρίως στα δεδομένα. Τώρα (3 χρόνια μετά) πήγα στο Poco x3 αλλά με το λοκντουν δεν έχω ακόμα άποψη για το σήμα.
  13. konstantinakis

    Sony WH-1000XM4 ή κάτι άλλο;

    Έχω χρησιμοποιήσει ένα Bluetooth audio receiver το οποίο έχει παίξει για αρκετές ώρες μουσική χωρίς να έχει κάνει διακοπές και το κινητό.
  14. konstantinakis

    Sony WH-1000XM4 ή κάτι άλλο;

    Έχω μια κάρτα της Gigabyte, την WB1733D-I (rev. 1.0) και στα Windows 10 που την χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το bluetooth. Μία μικρή σημείωση: πρέπει να έχεις διαθέσιμη USB υποδοχή στην μητρική γιατί έτσι συνδέεται το bluetooth, χωρίς αυτό η κάρτα δουλεύει σαν απλή κάρτα δικτύου.
  15. konstantinakis

    Οι αγορές μας..!!

    Λίγο offtopic.. Σε αυτό το thread γίνεται συζήτηση για αυτή την πάστα, καλύτερα να την αλλάξεις..
  16. konstantinakis

    Αγορά νέου 27' IPS Monitor

    Κι εγώ την ίδια έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εδώ είναι το θέμα που είχα ανοίξει και ίσως βρεις κάτι που θα σου φανεί ενδιαφέρον.
  17. Μου ήρθε δέμα σε 1.5 μέρα απο Λάρισσα (Speedex). Ίδια ώρα περίπου έφυγε δέμα απο Αθήνα (ACS), δεν έχει έρθει ακόμα. Για να δούμε πόσο θα του πάρει..
  18. konstantinakis

    Αναβάθμιση ήχου σε TV

    Εννοούσα ενισχυτή + κάποια ποιοτικότερα ηχεία σαν αυτά που ανέφερες, οπότε μιλάμε για ενισχυτή με ταβάνι 300€.
  19. konstantinakis

    Αναβάθμιση ήχου σε TV

    Ευχάριστώ για όλες τις προτάσεις, βοηθάνε να συνειδητοποιήσω κι εγώ τι θέλω. Ιδανικά θέλω ένα 5.1 για να έχω μια ιδιαίτερη εμπειρία στις ταινίες. Το δεδομένο είναι οτι τους επομενους 1-2-3 μήνες θα είμαι κλεισμένος στο σπίτι οπότε καλό είναι να πάρω κάτι που θα το απολαύσω τώρα που μπορώ. Η ηχόμπαρα μοιάζει σαν η πιο εύκολη λύση οπότε αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε αυτο το budget θα ήθελα να την ακούσω. Εναλλακτικά έχουμε αυτό: Φαντάζομαι το συγκεκριμένο setup θα είναι καλύτερο απο μία ηχόμπαρα αλλά και πιο ακριβό.. Μπορείς να μου πεις ενδεικτικα κάποιους ενισχυτές ή ότι πάρω σε αυτή την κατηγορία είναι ίδιο?
  20. konstantinakis

    Αναβάθμιση ήχου σε TV

    Δεν βασίζομαι στην TV για να ακούσω μουσική απλά μερικές φορές με βολεύει λόγω του χώρου που βρίσκεται.Το ζητούμενο είναι να έχω καλύτερο ήχο για τις ταινίες και όσο γίνεται (αν γίνεται) αυτή η αναβάθμιση να συμπαρασύρει και την ακρόαση μουσικής. Βγάζοντας εντελώς απο την κουβέντα την μουσική, να σε ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό.. Επειδή αυτά που προτείνεις βγάζουν μεγάλη σούμα που δεν μπορώ να διαθέσω με την μία, το να πάω σε ενισχυτή με ότι έχω (και την προοπτική αναβάθμισης των ηχείων) θα έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα από το να τα δώσω σε ένα έτοιμο πακέτο όπως αυτά που προτείνει ο @giorgos2187 απο πάνω ή σε μία ποιοτική soundbar? Ξέρω ότι το budget είναι μικρό για αυτό που συζητάμε αλλά δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να δω μεταξύ αυτών των επιλογών. Btw το δωμάτιο είναι ένα Π όπου η TV με τον καναπέ βρίσκονται στους απέναντι τοίχους και απέχουν λίγο παρακάτω απο 2,5 m.
  21. Αγόρασα μία τηλεόραση η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για ταινίες και λίγο spotify. Προφανώς ο ήχος της δεν είναι ικανοποιητικός ειδικά όταν πρόκειται για μουσική. Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση με max 400€. Αξίζει σε αυτό το budget, που είναι αρκετά χαμηλό, να πάρω κάποιον 5κάναλο ενισχυτή και να του κουμπώσω κάποια no-name ηχεία που έχω απο ενα home cinema 10-14 ετών ή να πάρω μια ηχόμπαρα και να ξεμπερδέψω? Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη καθώς δεν είμαι και πολύ σχετικός..
  22. konstantinakis

    Miracast και κάρτα δικτύου

    Δεν την έβγαζε αλλά! Βρήκα μια κεραιούλα που είχα πάρει με 0 ευρω από gearbest και ξαφνικα και την επιλογή μου έβγαλε και την TV την βρήκε. Γίνεται η σύνδεση για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πέφτει. Πολύ πιθανό να φταίει η (μαλλον) θλιβερή κεραία, θα το κοιτάξω κι άλλο.
  23. konstantinakis

    Miracast και κάρτα δικτύου

    Το wifi adapter είναι στο pc μου, όχι στην TV.
  24. konstantinakis

    Miracast και κάρτα δικτύου

    Ναι αλλά απο μέσα η τηλεόραση έχει διαδικασία που σου εξηγεί πως θα συνδέσεις windows 10 μαζί της, νομίζω το λέει Screen sharing. Κατα την διάρκεια αυτής της διαδικασίας είναι που τα windows μου λένε ότι το pc δεν υποστηρίζει Miracast.
  25. Αγόρασα πρόσφατα μια smart Tv και προσπάθησα να την συνδέσω με τον υπολογιστή μου ασύρματα. Mετά απο προσπάθειες και έρευνα στο νετ φαίνεται πως το wifi adapter που έχω (~10 χρονων) δεν υποστηρίζει Miracast. Το ίδιο πιστεύουν και τα windows που μου λένε πως το pc δεν υποστηρίζει Miracast αν και καμιά φορά καταφέρνουν να δουν την τηλεόραση. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που πρέπει να κάνω στην διαδικασία ή αναγκαστικά πρέπει να κινηθώ για αγορα νέου wifi adapter/κάρτας δικτύου? Δεν θα με χαλούσε μία κάρτα δικτύου για καλύτερο σήμα αλλα πως μπορώ να ξέρω αν θα υποστηρίζει το Miracast?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.