Jump to content

Sakis007

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sakis007

  • Γενέθλια Αύγουστος 11

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    zakynthos
  • Ενδιαφέροντα
    Τεχνολογία

Sakis007's Achievements

  1. Γειά σας, μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι μεταξύ της Hisense U7H και της Samsung Q80B. Πιστεύετε ότι η Hisense μπορεί να ανταγωνιστεί την Samsung; Ευχαριστώ
  2. Γεια σας μπορείτε να μου προτείνετε κανένα αξιόπιστο ελληνικό eshop για την αγορά dvds και Blu-ray; Ευχαριστώ
  3. Ωραίες οι προτάσεις σας, γίνεται με τα ίδια χρήματα να πάρω ένα αξιόλογο ασύρματο ποντίκι;
  4. Γεια σας ψάχνω ένα αξιόπιστο ποντίκι σε standard μέγεθός έως 20€, περιμένω τις προτάσεις σας.
  5. Τίποτα, πιστεύω ότι η αγορά μιας καλής τηλεόρασης παραμένει ''καλή'' και μετά από δυο χρόνια. Αν μας καλύπτει δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε. Η περίπτωση η δική μου είναι παρόμοια ξέρω ότι φθάνει κοντά στις δικές σου ίντσες αλλά οι τιμές δεν βοηθάνε ακόμα. Στο τέλος ή ίντσες θα ''κόψεις΄΄ ή ποιο άγνωστη μάρκα θα πάρεις ή θα περιμένεις να κατέβει η τιμή του μοντέλου που θές αρκεί βέβαια να υπάρχει έως τότε διαθέσιμο και να έχεις υπομονή να περιμένεις. Η τηλεόραση είναι πιστεύω περισσότερο απαραίτητη από ένα κινητό..!!!!!
  6. Aυτό πιστεύω και εγώ, μπορεί να έχω ανάγκη από τηλεόραση αλλά δε θέλω να πάρω κάποια για να μην την αλλάξω σε 2 χρόνια γι αυτό κάνω υπομονή ακόμα και με τις προσφορές που βλέπω δεν είμαι ικανοποιημένος. Ωραίο μοντέλο έχεις και αξιόλογο..!!!!
  7. Έχεις δίκαιο με όσα λές γιατί τους ενδιαφέρει να ''φύγουν'' τα μοντέλα από 1000 ευρώ και πάνω και στα πιο ''οικονομικά'' οι προσφορές είναι λιγότερες και σε μάρκες που πιστεύω ότι δεν αξίζουν να τις κοιτάει κανείς. Αξιόπιστη επιλογή για μένα είναι η αγορά μιας Samsung ή μιας Sony. Εκτός από τον συμβιβασμό που ανέφερες υπάρχει και ο συμβιβασμός για τις ίντσες. Πιστεύεις ότι θα υπάρχουν καλύτερες προσφορές στις γιορτές και περισσότερα μοντέλα..;;;
  8. Αυτή η SAMSUNG euaggelos71 πώς σου φαίνεται..;;; https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue49nu7172-49-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152404
  9. Πώς σου φαίνεται η συγκεκριμένη μάρκα euaggelos71 γιατί δεν υπάρχουν αρκετές απόψεις στο διαδίκτυο για να είμαι σίγουρος..!!!!
  10. Απογοήτευση από τις μέχρι τώρα προσφορές..!!!!
  11. Το έχω καταλάβει και από τις κριτικές του ότι αξίζει τα λεφτά του το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά το βλέπω κάπως δύσκολο να πέσει η τιμή του. Δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω από το να περιμένω λίγες μέρες έμειναν αλλά πρέπει να έχω και εναλλακτική επιλογή..!!!
  12. Αν δεν βρώ το παραπάνω μοντέλο είμαι μεταξύ των Samsung UE55MU6402 και SAMSUNG UE55NU7102KXXH. Για τις 50'' πιστεύω ότι καλή λύση είναι η LG 50UK6470PLC. Ποια είναι η γνώμη σας..;;;
  13. H Samsung UE55NU7472 πώς σας φαίνεται αξίζει τα χρήματα της.;;;
  14. Ναι στη Ζάκυνθο είμαι. Δεν έχουμε τα πολυκαταστήματα της Αθήνας και μόνο αυτά έχει εδώ Electronet, euronics, Welcome STORES και επειδή είναι μικρή η αγορά δεν ξέρω αν θα έχει τα συγκεκριμένα μοντέλα για να τα δώ. Θα αρχίσω το τουρ και ας ελπίσουμε ότι θα τα έχει κάποιο μαγαζί..!!!! Για αγορά όμως είναι μια άλλη κουβέντα καθώς από το ιντερνετ είναι φθηνότερα..!!!!
  15. Έχεις απόλυτα δίκαιο υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μοντέλων ακόμα και τις ίδιας εταιρίας..!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.