Jump to content

gthermol

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

gthermol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gthermol

    αλλαγη ram.

    LOL Αυτες κι αν ΔΕΝ παιζουν. Ειναι DDR3 φιλε μου !! ! Επαιξα λιγο με τα νουμετα αλλα δυστιχως χωρις αποτελεσμα. Βεβαια καθως και αρχαριος σε αυτο μπορει να μην ακολουθησα σωστα τα βηματα . Εβαλα τις 2 ραμ εβγαλα CDROM - Σκληρο και ξεκινησα ανεβασα την NB 400 αλλα δεν . η ταχυτητα μνημης την κατεβασα στα 667 αν θυμαμαι καλα δεν ειχε πιο κατω μονο πιο πανω μεχρι 1200 και τα 5--5-5-15 κτλ αλλα τζιφος .. Δεν ειχα πολυ χρονο για να ασχοληθω αρκετα και δεν εκατσα υπομονετικα να αλλαζω ενα ενα και ολους τους συνδιασμους και θελω να το ξαναδοκιμασω παντως χωρις σκληρο ξανα λεω εκανε το βοοτ και μετα αναβοσβηνε ο καιρσορας πανω δεξια στην οθονη χωρις να κανει κατι. Θα δοκιμασω με σκληρο τα εξης μνημη στα 667 να δω αν .. 5-5-5-15 ( μου δινει την επιλογη να πεσω κιαλλο 4-4-4-12πχ να δοκιμασω?) αλλη μια NB 400 και τα προσπαθησω να κανω memory test . Μετα ξεκιναω 667 +5-5-5-15 , 667+4-4-4-12 και τελος 667-4-4-4-12 +NB 400 . Υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να δοκιμασω? Σας ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σας . Το κακο με τις DDR2 ειναι οτι στο ESHOP πχ ειναι πολυ ακριβες για 8gb δεν νομιζω οτι αξιζει το εγχείρημα.. ερωτηση χαζευντας ebay aliexpres amazon ktl εχουν καποιοες μνημες οπως AMD και SERVER ONLY γτ ??
  2. gthermol

    αλλαγη ram.

    Θα μπορουσες να γινεις πιο αναλυτικος ; Τι ακριβως πρεπει να δοκιμασω να μεταβαλω? ΝΒ Timers και V ram? πχ ΝΒ 400 Timers 5-5-5-15 και V ram? 1,85v?
  3. gthermol

    αλλαγη ram.

    Win 7 64bit λειτουργικό Asus P5q Deluxe xeon x5460 Ram 4*1gb 800mhz Amd r7 360 2gb Αυτο ειναι το συστημα μου και οπως βλεπετε εχω κανει αλλαγη στο cpu με mobo bios update +microcodes .Η mobo παιρνει μεχρι 16b ram οποτε θελω να την ανεβασω .Εριξα μια ματια ebay αγορασα τις ram που βλεπετε . Το αστειο ειναι πως απο σιτε της asus https://www.asus.com/my/Motherboards/P5Q_Deluxe/HelpDesk_QVL/ (pdf ram )στις υποστιριζομενες ραμ βλεπω την ram και την εχει σαν συμβατη .. Κοιτοντας ξανα την ram που πηρα στο ebay λεει οτι ειναι μονο για AMD . Γνωριζει καποιος καλυτερα απο εμενα προφανως αν οντως ειναι ετσι? https://www.amazon.com/4GB-Desktop-Only-PC2-6400U-M378T5263AZ3-CF7/dp/B017BPA3O4 ( oi ram sto amazon )
  4. gthermol

    αλλαγη ram.

  5. gthermol

    αλλαγη ram.

    Χμμμ .. καποιος νομιζω την πατησε? Εδω μας λεει οτι υποστηριζει μονο AMD cpu. Γιατι ομως την εχει στις συμβατες η Asus? Ομολογουμενος δεν ηξερα οτι ηθελαν αλλες ram οι Intel και αλλες οι amd.. Kαποιος που γνωριζει καλυτερα ειναι οντως ετσι?
  6. gthermol

    αλλαγη ram.

    update vol 1 δοκίμασα 1-1 τις ram και στα 4 slot ομοίως πριν το logo των windows...... restart. Δοκίμασα να κάνω memory test των windows 5Min + δεν πήγαινε ούτε 1 % Δοκιμάζοντας να μπω κανονικά στα windows, μ έβγαζε επιδιόρθωση ή κανονική εκκίνηση των windows. Επιλέγοντας την επιδιόρθωση φόρτωνε τα αρχεία και μετά (ενω κανονικά θα έπρεπε να βγάζει windows logo και να φορτώνει windows ) μπλε οθόνη . Αύριο θα τις δοκιμάσω μια μια σε άλλο pc να δω αν κάνει τα ίδια. Ερώτηση αν οι μνήμες είναι νεκρές η δεν λειτουργούν γτ τις εμφανίζει το bios? Ερωτηση 2 μ ανέφεραν πως μπορεί να έχω πρόβλημα λόγω πολλαπλών αλλαγών cpu ram gpu με το ίδιο λειτουργικό (χωρις φορματ?) , υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση ? Ερωτηση 3 πως μπορώ να καταλάβω ή να μάθω αν οι ram δεν λειτουργούν?
  7. Καλησπέρα . Παρέλαβα και πήγα να αλλάξω τις Ram στο pc μου. ( Sustem : Asus p5q deluxe ,xeon x5460 ,4 *1gb ram, Amd r7360, 750w τροφοδοτικό) Μπαίνω Bios όταν πάει να κάνει εκκινηση windows ( βγαζει το logo ) και κάνει επανεκκινηση . Οι καινουριες Ram ειναι 2*4gb το bios τις αναγνωρίζει αλλα μεχρι εκει.) Ειναι συμβατες με την mobo τσεκαρισμένο απο το site της asus βρήκα ακριβως το serial . Tωρα αυτό το κάνει όταν έχω εκτός το CD Rom ,γιατί αν το βάλω εντός για κάποιο λόγο μου λέει να βάλω προτεραιότητα για boot ενώ ειναι οκ ανεξάρτητου αν αλλάξω τις προτεραιοτητες η οχι . Αν βάλω τις παλιές Ram όλα κόμπε μπαίνουν κανονικά τα windows. Ενας φιλος μ ειπε οτι για καποιο λογο καποιος driver κολλαει και γιαυτο το Restart και μ προτεινε να κανω φορματ με flash drive . Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Στην motherboard εχω κανει update to bios στην τελευταία εκδοσή του και με περασμένα Microcodes gia ton xeon x5460. Σε περίπτωση που με ρωτήσετε για την σταθερότητα του συστήματος δεν έχει τσεκαριστεί ακόμη καθώς περιμένω μεγαλύτερο cooler.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.