Jump to content



Απορια για συνδεση SATA σε Asus P4C533


sponsii

Recommended Posts

Πηρα ενα Seagate 200GB SATA και θα τον συνδεσω στο μηχανημα ενος φιλου μου που θα παω στην επαρχια..η μητρικη του εχει SATA controller.

Εγω πηρα τον δισκο και ενα sata καλωδιο και τπτ αλλα ειδα οτι ο δισκος εχει υποδοχη για ρευμα, το sata καλωδιο και αλλη μια υποδοχη και εκει στην επαρχια αντε να βρεις αν χρειαζεται τπτ αλλο, γιαυτο ρωταω γενικα τι χρειαζομαι για συνδεση SATA...

Η τροφοδοσια του SATA ειδα οτι δεν ειναι η κλασικη IDE αλλα μια παρομοια με της δισκετας (ή ιδια ??) .. πρεπει να εχει και αναλογη εξοδο το τροφοδοτικο ????

ΥΓ απο που κατεβαζω το patch για τα Windows XP 137GB limitation ?? το δινει η Seagate ή θα πρεπει να το ψαξω αλλου ??

Link to comment
Share on other sites

Ίσως χρειαστείς έναν αντάπτορα για το ρεύμα. Και αν δεν κάνω λάθος, το patchάκι που λες, είναι ενσωματωμένο στο XPSP1. Αλλά καλού κακού κατέβασε και κανένα τελευταίο BIOS για την μητρική (ο περιορισμός για τα 137Gb "περνάει" κι από κει ;) )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.