Jump to content



Ερωτηση για dfi και μνημες.........


biker

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω τον AMD ATHLON 64 3500+ 939 με την DFI LANPARTY UT NF4

Ultra-D ,μνήμες 2χ OCZ ULTRA HIGH PERFORMANCE DDR 512MB PC3200 CL2.5 PREMIER SERIES και κάρτα ASUS EAX600XT RADEON X600XT 128MB TVOUT DVI RETAIL με τροφοδοτικό FORTRON 550W..........

Με ενδιαφέρει η αγορά να γίνει από ένα μαγαζί (e-shop) για να το πάρω έτοιμο , μπορεί στο μέλλον να υποστεί ελαφρό o/c, δεν πολυπαίζω παιχνίδια, θα ασχολούμαι πιο πολύ με εικόνα ,βίντεο, νετ και ήχο.

Γενικά πιστεύω οτι η amd είναι καλύτερη προς το παρόν σε σχέση απόδοσης/τιμής γι΄αυτό και πάω προς τα εκεί....(ε...με πείσατε κι εσείς τόσο καιρό που παρακολουθώ το forum).

Θέλω να σας ρωτήσω αν οι μνήμες είναι οκ γι αυτη τη μητρικη για o/c και default και αν η καρτουλα ειναι οκ για 3d και animation , θα αντέξει λιγο στον χρονο: (οπως καταλαβατε δεν ειμαι πολυ σχετικος , αλλα θα το ψαξω...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και όποια πρόταση δεκτή.......!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.