Jump to content



handsfree για android


deninho

Recommended Posts

Θέλω να πάρω handsfree, και επειδή ψάχνοντας για xiaomi -μιας και τα προηγούμενα είχαν βγει άριστα, και κράτησαν πολύ περισσότερο από αντίστοιχης τιμής tdk, puro κλπ*-, βρέθηκα αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά μοντέλα. Να υποθέσω ότι τα hybrid είναι οι αντικαταστάστες των xiaomi piston; Ηχητικά, σε σχέση με τα pistons είναι καλύτερα/χειρότερα; Άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά (~20 δολάρια) υπάρχει;

Link to comment
Share on other sites

Μιας και αυτή την στιγμή τα έχω και τα τρία μοντέλα μπροστά μου (piston 2,piston 3 και hybrid) , θεωρώ ότι το καθένα έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά.  

Τα 3 έχουν για μένα την καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά το μπασο είναι αρκετά χαμηλό, επίσης θεωρώ ότι "κάθονται" πολύ καλύτερα στο αυτί από τα hybrid.  

Τώρα τα hybrid έχουν πολύ καλύτερο μπάσο, πιο καλό και από τα 2 με πιο στρωμένο ήχο αλλά η ποιότητα ήχου είναι ελαφρώς χειρότερη από τα 3 χωρίς να είναι άμεσα αντιληπτό (για μένα τουλάχιστον που δεν έχω μουσικό αυτί) εκτός και ακούσεις το ίδιο τραγούδι και από τα δύο ακουστικά. Το μεγαλύτερο θετικό για μένα μιας και διαβάζω συχνά σε δημόσιους χώρους είναι ότι έχει πολύ καλύτερη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους.

Τώρα σε παρόμοιο εύρος τιμής ένας φίλος είναι ικανοποιημένος με το Fidue A31s ένα σχετικά παλιό μοντέλο το οποίο παίζει στα 10-10.30 πλέον (από 30-40 που είχε).  Τα αγόρασε 3 φορές μιας και έμεινε ικανοποιημένος. Δεν τα έχω δοκιμάσει απλά και τις 3 φορές εμένα έπρηζε για να του τα πάρω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ερώτηση:

 

Μιας και γω ψάχνω για handsfree γιατι τα quadbeat τα φτύσανε... έχω ένα G2 και ένα G3, παίζουν κάποια απ' τα pistons v2, v3 ή/και hybrid καλά με αυτά;

 

έχω ακούσει τα καλύτερα για το vfm των ακουστικών της xiaomi αλλά δεν ξέρω αν θα παίζουν σωστά τα πλήκτρα. Επίσης πιο μαγαζί είναι ασφαλές για να τα πάρω; γιατί βλέπω πολλά pistons στο ebay στα 3-4€ που μάλλον είναι μαιμού..

Link to comment
Share on other sites

εγώ τα πήρα από το geekbuying (τα xiaomi hybrid). Στο Oppo λειτουργεί το μεσαίο κουμπί (αποδοχή, απόρριψη, τερματισμός κλήσεων, αλλαγή τραγουδιών κλπ).

Από ήχο εμένα με καλύπτουν απόλυτα, ειδικά για τα λεφτά τους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.