Jump to content



Λογαριασμος μισθοδοσιας


spinalgr1990

Recommended Posts

Τι πλεονεκτηματα εχει ενας λογαριασμος μισθοδοσιας σε σχεση με εναν ταμιευτηρίου;

Μπορω εναν υφισταμενο λογαριασμο ταμιευτηριου να τον μετατρεψω σε μισθοδοσίας και τι εγγραφα θα χρειαστει για να γινει ;

Έγινε επεξεργασία από spinalgr1990
Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβώς εννοείς λογαριασμός μισθοδοσίας; Μήπως εννοείς τρεχούμενο;  Οι δύο τύποι λογαριασμών διαφοροποιούνται σε δύο μονάχα σημεία: ο τρεχούμενος μπορεί να συνοδεύεται από μπλοκ επιταγών ενώ το ταμιευτήριο όχι. Επιπλέον, μόνο ο τρεχούμενος προσφέρει τη δυνατότητα υπερανάληψης (overdraft), ακόμα δηλαδή και αν ο λογαριασμός δε διαθέτει το απαιτούμενο υπόλοιπο, ο δικαιούχος μπορεί να τον χρεώσει για να εξοφλήσει οφειλές ή να κάνει ανάληψη.

Link to comment
Share on other sites

@spinalgr1990 φίλε μου κάθε τράπεζα έχει τις δικές της τακτικές σε αυτό το θέμα. Άλλες μπορεί να σου αλλάξουν τον τύπο του λογαριασμού, άλλες μπορεί να σου πουν άνοιξε άλλον... θυμάμαι το 2013 ενώ είχα ταμιευτηρίου στην Alpha, με έβαλαν κι άνοιξα μισθοδοσίας με το ζόρι (επειδή μου το ζητούσε η εταιρεία μου). Μάλιστα θυμάμαι ήθελαν να βάλω μέσα λεφτά (500άρικο) για να τον ανοίξω κ μετά από μέσο μου τον άνοιξαν άδειο... αυθημερόν.

Τώρα για διαφορές με τους άλλους τύπους λογαριασμών, πάλι από τράπεζα σε τράπεζα αλλάζουν. Συνήθως έχουν άλλα επιτόκια ή κάποιο άλλο ατού.. μικροδιαφορές.. 

Link to comment
Share on other sites

Αγνοήστε την απάντηση μου.

 

Λάθος topic να σβηστεί παρακαλώ και συγνώμη. 

Έγινε επεξεργασία από p55
Λάθος topic να σβηστεί παρακαλώ και συγνώμη.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.