Jump to content



programa gia monitoring


Recommended Posts

re pedia apla ithela na rotiso pio apo ta programata pou exete sta tools einai afto pou xriazome gia na vlepo tis thermokrasies tis cpu kai tou sistimatos eno ime sta windows. Epidi kamia fora kani restart apo mono tou to pc kai thelo na do an ine logo thermokrasias. Thnx

Link to comment
Share on other sites

Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες

Διορθωσε την καταχωρηση σου σε παρακαλω.

καλως ηρθες στο φορουμ :)

Edit: Οσο αναφορα την απορια σου, τοσο το Motheboard Monitor ,οσο και το Speed Fan μπορουν να κανουν την δουλεια που θελεις. Και τα 2 βρισκονται στην κατηγορια "Monitoring".

Link to comment
Share on other sites

Αφου το θεμα ειναι γενικο ας ρωτησω κι εγω για την μητρικη Gigabyte K8NS939 Ultra.Χρησιμοποιω το ΜΒΜ τελευταια εκδοση αλλα το μονο που δουλευει σωστα ειναι η θερμοκρασια του επεξεργαστη!Η θερμοκρασια του συστηματος δινει τρελες τιμες,καθως και τα ρευματα(αυτα δεν με ενδιαφερουν τοσο γιατι χρησιμοποιω πολυμετρο).Ουτε το Speedfan δουλευει,ουτε καποιο αλλο.Εχει βρει καποιος προγραμμα που να δουλευει σωστα με την εν λογω μητρικη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.