Jump to content



Προωθηση δικτυου σε 2ρο ethernet port


Recommended Posts

Φιλος ερχεται με λαπτοπ σπιτι για ολονυχτια λιωσιματα , τις τελευταιες μερες το wifi μου εχει χαζεψει . Μια κανει log out , μια δειχνει πως ειναι online αλλα στην ουσια τον εχει διωξει . Γενικα πλεον δεν μπαινουμε lolara για να μην παθει κανα log out και καψει το match . 

Σπιτι του μου λεει πως ειναι κομπλε .... ομως καμια αλλαγη στο wifi μου δεν εχω κανει και εκτος αυτου στο κινητο δεν εχω κανενα θεμα , ειναι σαν το modem να αρχισε να του κανει μουτρακια . 

 

Η μητρικη μου  εχει 2 θυρες Ethernet  , συνεπως αντι να καθομαστε να σκαμε θα μπορουσα απλα να του στειλω internet με καλωδιο μεσω του υπολογιστη . 

Συνδεσα λοιπον ενα ethernet μεταξυ τους .... κοιταξα λιγο τις ρυθμησεις αλλα δεν βρηκα κατι που να μου λεει "Τικ για να μοιραστεις δικτυο + ιντερνετ" 

Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του πλζ 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
Link to comment
Share on other sites

Το ρουτερ ειναι 10μετρα καλωδιου μακρυα , περσυ που εφτιαχνα το δωματιο μου ,εκατσα και περασα utp μεσα απο τον τοιχο (θα μου πεις τωρα ... και γιατι δεν εφερες το μοντεμ διπλα στον υπολογιστη , γιατι απλα δε θελω να εχω ενα σωρο συσκευες εδω μεσα ) 

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λες διαβασα πως ειναι για να συνδεσω 2x ethernet στο ιδιο  δυκτιο ωστε να 2πλασιαστουν ο ιταχυτητες . 

Παντος καταφερα να βρω την λυση , πηγα στις ιδιοτητες του ethernet 1 και εβαλα να μοιραζει ιντερνετ μεσω του ethernet 2 . 

Παρολαυτα για καποιο λογο την μεταξυ μας συνδεση την βλεπει ως undefined- public network (δουλευει ομως)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.