Jump to content



Πρόβλημα σε HDD


Recommended Posts

Καλησπέρα. Ο δίσκος που χρησιμοποιούσα σαν αποθηκευτικό χώρο στο PC μου  μας άφησε χρόνους. Συγκεκριμένα και αφού καθάρισα το κουτί από της σκόνη, δεν ξεκινούσε να δουλεύει καθόλου ο Η/Υ. Μετά από δοκιμές, το πρόβλημα ήταν ένας HDD. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν τον είχα συνδεδεμένο, το PC δεν άνοιγε καθόλου. Με το που τον έβγαζα, το ρεύμα περνούσε κανονικά και δούλευε ο υπολογιστής, λες και είχα κύκλωμα σε σειρά. Τον έβαλα σε ξεχωριστή γραμμή του τροφοδοτικού, αλλά πάλι τα ίδια. Δοκιμάστηκε και σε άλλο υπολογιστή και έκανε και εκεί τα ίδια. Η πλακέτα μυρίζει με το που τον συνδέω, οπότε τον έβαλα στην άκρη.

 

Μπορώ να κάνω με κάποιον τρόπο ανάκτηση των δεδομένων μου?

Έγινε επεξεργασία από Ταμτάκος
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν εχει γινει καποια ζημια στην κεφαλη τοτε ισως με αλλαγη πλακετας να δουλεψει κανονικα ο δισκος. Γενικα στην περιπτωση σου ειναι πολυ ακριβο το backup τουλαχιστον απο αυτα που καταλαβα απο το ποστ σου

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.