Jump to content



Ασυρματο keyboard mouse για laptop


Recommended Posts

Για το λαπτοπ το θελω και ειμαι αναμεσα σε logitech k400 plus και Microsoft all in one. Εχει κανεις εμπειριες απο αυτα η να προτεινει κατι καλυτερο. Αλλα οχι αυτα τυπου gamepad, Κινεζιες, και προχειροκατασκευες. Οτι καλυτερο στα 40 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως σε βοηθήσει αυτό.

Παίζουν και το Κ830 της logitech με backlight και επαναφορτίσημο, καθώς και το lenovo thinkpad compact bluetooth, αλλά ξεφεύγουν σε τιμή.

Οπότε ουσιαστικά είσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο που ανέφερες.

 

Έγινε επεξεργασία από virus777
Link to comment
Share on other sites

Ενταξει καλο και χρησιμο αλλα 100 ευρω δεν εχω δωσει ακομα για μηχανικο, δε παιζει να τα δωσω για κατι που θελω για το σαλονι. Απο οτι καταλαβαινω αναμεσα σε ολα το κ400 Plus πρεπει να ειναι ο νικητης.

Link to comment
Share on other sites

Ναι και εγώ αυτό θα έπαιρνα.

Και φαντάσου ο τύπος πάνω συγκρίνει το microsoft με το απλό k400, με το k400+ τα πλεονεκτήματα του ms εξαφανίζονται.

To k400+ που είναι το πιο καινούργιο έχει πιο slim/σύγχρονο design, συν 3 κουμπιά για τη φωνή πάνω από το trackpad και βελτίωση στο χρόνο ζωής των μπαταριών.

Link to comment
Share on other sites

Το πηρα σημερα, λεπτο και ομορφο, αλλα τα πληκτρα εχουν αισθηση κινεζιας και πληκτρολογιου απο τα lidl με 3 ευρω. Βουλιαζουν πολυ βαθια μεσα και αμα γραφεις με τυφλο συστημα παιζει πολυ overlap. Πρεπει να κοιταω το πληκτρολογιο για να χτυπαω σωστα τις λεξεις. Τεσπα πρωτη μερα, μειον 40 απο ταμειο και βλεπουμε σε βαθος χρονου τι αγορα καναμε, αλλα δε τρελαθηκα με την αισθηση των πληκτρων ξαναλεω

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.