Jump to content



Διάφορα θεματάκια με Android Player


Recommended Posts

Έχω πάρει εδώ και κάτι μήνες το MINIX NEO X8-H Plus. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό, αλλά αντιμετωπίζω κάποια θέματα. Κάποια, μάλλον από άγνοια, κάποια μάλλον από κακοσχεδιασμένες εφαρμογές, ακόμα κι αν είναι της ίδιας της Google...

 

Αρχικά, εχθές προσπαθούσα να βάλω κάποια videos στο youtube. Χρησιμοποιώντας το remote ήταν αδύνατον να επιλέξω το search για να γράψω μέσα.

Δεύτερον, δε δείχνει πουθενά με κάποιον τρόπο που βρίσκεται ο (αόρατος) κέρσορας. Στο μενού του Minix, βγάζει ένα πλαίσιο γύρω από αυτό που επιλέγεις. Στο ΥΤ, πρέπει να μυρίζεις τα νύχια σου!

Μετά, βλέπαμε κάποια ταινία με τη γυναίκα μου χρησιμοποιώντας τον ΜΧ Player. Όταν του βάζεις υπότιτλους, τους δείχνει διπλούς, μία φορά σα να είναι ενσωματωμένοι και μια δεύτερη, κανονικά και μεγαλύτερους. Δοκίμασα τον 4Κ Player που έχει από default, τους δείχνει κανονικά αλλά είναι πολύ μικρά τα γράμματα. Τα διορθώνω, την επόμενη φορά όμως, είναι πάλι μικρά. Επίσης, δε θυμάται τι έχουμε δει, και κάθε φορά που τον ανοίγω, επιστρέφει στο root folder, σε αντίθεση με τον ΜΧ που πάει ακριβώς εκεί που ήταν τελευταία φορά.

Δικτυακά, δεν έχω καταφέρει να δω το κατεβαστήρι, ώστε να βλέπω απευθείας από εκεί κι έτσι αναγκαστικά χρησιμοποιώ USB disk.

Τέλος, όταν βγάζω τον δίσκο, προσθέτω περιεχόμενο και τον ξαναβάζω, δεν κάνει refresh στα αρχεία. Για να κάνει, πρέπει να το κάνω shutdown/restart.

 

Υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές; Κάποιο custom firmware που να παίζει καλύτερα; Άλλες εφρμογές που να παίζουν απροβλημάτιστα με το remote;

Έχω πάρει κι ένα ασύρματο keyboard/mouse, αλλά δεν έχει κουμάκι On/Off κι έτσι αναγκαστικά πρέπει να έχω και το δικό του remote και είναι σπαστικό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.