Jump to content



Yeelight Blue II Smart Bulb της Xiaomi


Recommended Posts

maxresdefault.jpg
Η Yeelight Blue II Smart Bulb της Xiaomi είναι ουσιαστικά η δεύτερη έκδοση της αρχικής λάμπας Yeelight, που βιδώνεται στο ταβάνι, όχι αυτή που μπαίνει δίπλα από το κρεββάτι.
 
Την Yeelight Blue II Smart Bulb βρήκα να την πουλάνε για 32.49$, ενώ την πρώτη έκδοση την έχει για 19.99$
 
Την αυθεντική κινέζικη εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ -> http://app.mi.com/detail/60721
Το εγχειρίδιο της λάμπας στα αγγλικά/κινέζικα σε μορφή pdf, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ ->http://www.mediafire...User_Manual.pdf
 
Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής, η 2.0.6, περιέχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Φυσικά περιέχει πια και τα ελληνικά, χάρις στην μετάφραση της εφαρμογής από τον moderator Maddoctor στο φόρουμ της Xiaomi-miui.gr
 
Το Yeelight Blue II σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να ελέγχετε το φως της χρησιμοποιώντας το έξυπνο τηλέφωνο σας, αρκεί να έχει bluetooth 4.0. Η τεχνολογία LED μέσα σε κάθε Yeelight Blue II Smart Bulb, μπορεί να εμφανίσει 500 lumens υψηλής ποιότητας λευκό φως, σε μια μεγάλη ποικιλία από 16 εκατομμύρια χρώματα. Κάθε Yeelight Blue II Smart Bulb χρησιμοποιεί 90% λιγότερη ενέργεια από ό,τι μια παραδοσιακή λάμπα. Μετά την λήψη της εφαρμογής και την εύκολη εγκατάστασή της, θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το φωτισμό της Yeelight Blue II Smart Bulb να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.
 
3.jpgYeelight-blue-2-LED-Smart-Lamp-Wireless-Bluetooth-4-0-RGB-E27-6W-LED-smart-bulb.jpgYeelight-blue-II-Bluetooth-bulb-4-0-smartphone-app-remote-control-led-light-sleeping-room-lamp.jpg
 
Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 10 Yeelight Blue II Smart Bulb. Δεν χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε περισσότερες λάμπες. Για τον έλεγχο των λαμπών το τηλέφωνο φτάνει, δεν χρειάζεται άλλη συσκευή. Η λάμπα μπορεί να δείχνει κάθε χρώμα και σε κάθε φωτεινότητα. Μπορείτε να ορίσετε σενάρια με φωτογραφίες ή κάποια μουσική.
 
Screenshot_2016-05-09-23-40-11_com.yeelight.blue.jpgScreenshot_2016-05-09-23-40-19_com.yeelight.blue.jpgScreenshot_2016-05-09-23-40-25_com.yeelight.blue.jpg
 
Την εφαρμογή για την λάμπα μπορείτε να την βρείτε στο φόρουμ της Xiaomi-miui.gr
 
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα. Οπως είπαν, αν έρθεις μια βόλτα από το ελληνικό φόρουμ της Xiaomi, θα δεις ότι υποστηρίζω καμιά δεκαριά συσκευές της Xiaomi με τις αντίστοιχες εφαρμογές, που μεχρι πρόσφατα ήταν μόνο στα κινέζικα (τους τελευταιους 1-2 μήνες βάλανε και αγγλικά στις περισσότερες, αλλά ποτέ ελληνικά).

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν την παράγγειλα ακόμα. Έχω άλλη παρόμοια λάμπα που μάλιστα και σ'αυτήν έχω μεταφράσει την εφαρμογή. Της έχω κάνει παρουσίαση στο φόρουμ της miui. Αλλά το σκέφτομαι για το μέλλον...

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει τα παραπάνω λεφτά από την πρώτη έκδοση; θέλω 2 τέτοιες βιδωτές και 2 για τα κομοδίνα και ψάχνομαι κάπου να βρω διαθεσιμότητα από το ίδιο site κ με νορμάλ τιμές να τα παραγγείλω όλα μαζί .

Sent from my A0001 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

πριν 10 λεπτά, το μέλος Spirosssss έγραψε:

 

Αξίζει τα παραπάνω λεφτά από την πρώτη έκδοση; θέλω 2 τέτοιες βιδωτές και 2 για τα κομοδίνα και ψάχνομαι κάπου να βρω διαθεσιμότητα από το ίδιο site κ με νορμάλ τιμές να τα παραγγείλω όλα μαζί .

 

Sent from my A0001 using Tapatalk

4 λάμπες!? Γιατί δεν ρωτάς εάν μπορούν να σου κάνουν κάποια έκπτωση? Το Geekbuying το έχουμε μέλος στο φόρουμ, οπότε εάν είσαι/γίνεις μέλος, μπορείς να τους ρωτήσεις ή να στείλεις email.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Βασικά είναι 2 βιδωτές και 2 από αυτές που στέκονται. Καλή ιδέα, θα το κάνω!!

Sent from my A0001 using Tapatalk

Α, εννοείς και 2 τέτοιες -> Xiaomi Yeelight Indoor Night Light Bed Side Lamp. Στείλτους email, όλο και κάτι θα κερδίσεις. Εάν το στείλεις τώρα, θα το δούνε το πρωί (υπόψιν εκεί είναι +6 ώρες από εμάς), για να σου απαντήσουνε γρήγορα. Πες τους ότι τις είδα σε ένα θέμα στο thelab.gr και μου άρεσαν και ίσως να θέλει και άλλος.....κατάλαβες ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.