Jump to content



UMI Super - το νέο απόκτημα της premium league των κινητών


Recommended Posts

1.jpg

Οι συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η Umi στην αγορά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, όλες τους όμως είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτες και πολύ άνω του μετρίου.  Αν σας τράβηξε την προσοχή το UMi TOUCH, τότε σίγουρα θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα τη νέα πρόταση της κινέζικης εταιρείας που επιστρέφει στο προσκήνιο με το UMi Super.Η κινεζική εταιρία μας προτείνει μία πολύ προσεγμένη συσκευή η οποία θέλει να γίνει η top πρόταση στη μεσαία κατηγορία. Η UMI φαίνεται τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά στην αγορά των «ισχυρών» smartphones στην Κίνα και το UMI Super αποτελεί αναμφίβολα ένας πάρα πολύ καλός τρόπος.

Η εταιρεία προσφέρει αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σε μια ακόμα πιο premium μεταλλική κατασκευή από αλουμίνιο με μονοκόμματο σχεδιασμό (unibody). Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η διαδικασία «γυαλίσματος» και τελικού φινιρίσματος της συσκευής διαρκεί πάνω από 40 ώρες, ενώ το πίσω τμήμα του από αλουμίνιο περνά διαδικασία αμμοβολής (τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά) για να εξαφανιστούν οι «σκληρές» άκρες και να έχει μαλακή, ανθεκτική υφή. 

 

4.jpg7.jpg


Σαν κάμερα το κινητό έχει μία Panasonic με αισθητήρα στα 13MP με φακό Sony Exmor IMX328 και dual LED flash, υποστήριξη για πανοραμικές λήψεις/live 3D mode/gif mode και motion tracking που σύμφωνα σύμφωνα με την Umi εστιάζει σε 0.3 δευτερόλεπτα και φωτογραφίζει με μηδενικό lag., ενώ μπροστά «φοράει» μία βοηθητική κάμερα Hynix Hi553 με ανάλυση 5 MP για selfies.Αν αυτό ισχύει τότε έχουμε μία πολύ καλή κάμερα στο Super. 

 

3.jpg5.jpg

 

Το κινητό φοράει τον καλύτερο μεσαίο επεξεργαστή της, ένα Helio P10 MTK6755 octa core Cortex-A53 2.0GHz, με GPU: ARM Mali-T860 MP2 700MHz. Θα έχει 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η Corning Gorilla Glass 3 οθόνη, με FHD 1920x1080 pixels είναι κατασκευή της, SHARP LTPS (2.5D Arc screen). Υποστηρίζει dual SIM λειτουργία, προσφέρει microSD υποδοχή για κάρτες έως 256 GB (αλλά θα πρέπει να θυσιάσετε την μια SIM για αυτό).

 

8.jpg

 

Περιλαμβάνει έναν πολύ καλό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και USB Type-C θύρα για φόρτιση και ανταλλαγή δεδομένων. Αίσθηση προκαλεί το ηχείο το οποίο όπως λέει η εταιρία, αποδίδει ήχο επιπέδου στούντιο! Τώρα πώς ένα μικρό ηχείο στο κάτω μέρος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, αλλά θέλω να είναι αλήθεια.

 

2.jpg


Το UMi Super διαθέτει μπαταρία κατασκευής Sony και προσφέρει φορτίο 4.000 mAh (26% επιπλέον χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος) για όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία και με την τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης (Quick Charging PE+), η οποία προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας μέσα σε μόλις 30λεπτά.

 

6.jpg


Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 150 x 75 x 8,5 χιλιοστά, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 185 γραμμάρια. Το κινητό θα φοράει Android 6.0

 

9.jpg


Αυτή την περίοδο η UMI κάνει κλήρωση για ένα UMI Super στη σελίδα της, έτσι... ίσως θα μπορούσατε να το κερδίσετε. Το UMI Super αναμένεται στην αγορά στις 25 Ιουνίου. Η φθηνότερη τιμή βάση το Kimovil είναι στα 213€!

 

Πηγή

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.