Jump to content



Xiaomi Mi Band 2: Επίσημα με OLED οθόνη σε presale


maddoctor

Recommended Posts

Xiaomi-Mi-Band-2-03-570.jpg

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Mi Band 2, το οποίο σε αντίθεση με τα Xiaomi Mi Band και Mi Band 1S, έρχεται με οθόνη στην επάνω πλευρά. Η οθόνη είναι 0.42 ιντσών OLED με επικάλυψη από scratch-resistant γυαλί και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η οθόνη προβάλει την ώρα, τα βήματα που έχετε κάνει, τους καρδιακούς παλμούς. Σε σύγκριση με τους προκατόχους του Xiaomi Mi Band και Xiaomi Mi Band 1S, αναμένεται να παρέχει πιο ακριβείς λεπτομέρειες για τα βήματα και τους καρδιακούς παλμούς, καθώς έχει βελτιωμένο αλγόριθμο.

 

Xiaomi-Mi-Band-2-02-570.jpg


Το Xiaomi Mi Band 2 ζυγίζει μόλις 7 γραμμάρια, έχει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε νερό, ενσωματωμένο Bluetooth 4.0 LE και μπαταρία 70mAh, που σύμφωνα με την Xiaomi διαρκεί έως και 20 μέρες σε standby. Το Mi Band κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο ενώ τα λουράκια σιλικόνης θα έρθουν σε διάφορα χρώματα.

 

Xiaomi-Mi-Band-2-01-570.jpg


Η τιμή του Xiaomi Mi Band 2 είναι περίπου 22 δολάρια (149 Yuan), είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από το mi.com στην Κίνα και οι πωλήσεις ξεκινούν 7 Ιουνίου. Τα Xiaomi Mi Band και Xiaomi Mi Band 1S είχαν τιμές 13 και 15 δολάρια, αντίστοιχα, στην Κίνα. Το Mi Band 2 μπορείτε να το κάνετε προπαραγγελία από το Geekbuying στην τιμή των 39.99$. Το κατάστημα σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι θα το έχει σε στοκ στις 7 Ιουνίου, οπότε αμέσως θα αρχίσει τις αποστολές στους τυχερούς αγοραστές του!

 

Πηγή

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μιας και ακόμα δεν το έχω πάρει και κοιτάω αριστερά-δεξιά για πληροφορίες και παρουσιάσεις σχετικά με το νέο mi band 2, βρήκα μία πολύ ωραία και αναλυτική παρουσίαση εδώ: http://www.igeekphone.com/xiaomi-miband-2-hands-on-features-battery-review/
Άντε να το πάρω/κερδίσω από κάπου....!

Έγινε επεξεργασία από maddoctor
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.