Jump to content



Offline Activation σε Kaspersky Internet Security


Recommended Posts

Έχω ένα pc στην εργασία μου, το οποίο είναι στάνταρ μολυσμένο και μέχρι προσφατα του είχα το nod32 (ενημερωμένο) ,τον έβαλα να κανει scan και δεν βρήκε τπτ... Λόγω δουλειάς υποχρεουμεθα να χρεισιμοποουμε τον συγκεκριμένο software αλλά εγώ πήρα πρωτοβουλία να περασω το KIS γιατί μόνο αυτό εμπιστεύομαι στο δικό μου pc αλλά λόγω το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει Internet στο συγκεκριμένο σύστημα ψάχνω στο google να βρω τροπο να το ενεργοποιησω χωρίς Internet αλλά μάταια. Τρόπο να κατεβασω και να περασω τα updates βρηκα Παρακαλώ την γνώμη σας.


Link to comment
Share on other sites

Τα home antivirus συνήθως δεν υποστηρίζουν offline activation. 

 

Αφού θέλεις να κάνεις σκέτο καθαρισμό, δοκίμασε ένα av cleaner σκέτο, όλοι οι vendors εχουν κάτι ανάλογο. 

 

Αυτό δεν κάνει activation και δεν έχει real-time, αλλά σου καθαρίζει το σύστημα και λύνει την απορία σου αν υπάρχει κάτι που δεν το πιάνει το ένα και το πιάνει το άλλο.

 

Αφού έχεις NOD32 όμως, μπορείς να επικοινωνήσεις και με το ESET support στο support@esetgr.com ή 2107759270, ίσως σου διαφεύγει κάτι. Π.χ. έχεις ενεργοποιημένο το Potentially Unwanted Applications detection?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι ιό μιλάω... όταν κουμπωνω usb ,μου "εξαφανιζει" όλα τα αρχεία και το μόνο που μου εμφανίζει είναι μία συντόμευση την οποία αν κλικαρω τα βλεπω αλλά μετά από λίγο εξαφανίζεται και αυτή... στην εξερεύνηση και από τον ελεύθερο χώρο καταλαβαίνω ότι τα αρχεία είναι ακόμα "μέσα" αλλά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δες μήπως είναι hidden τα αρχεία που ψάχνεις, υπάρχει τέτοιο malware. 

 

Μπορείς να βάλεις boot CD για να ξεκινήσεις το σύστημά σου και να είσαι ασφαλής με σύνδεση στο internet, ώστε να δοκιμάσεις να σκανάρεις αφού το ενημερώσεις. Ότι και να έχει το σύστημα δεν θα παίζει, το Boot CD είναι Linux.

https://www.eset.com/int/support/sysrescue/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.