Jump to content



Ανακοινώθηκε LeMax 2 με 6GB RAM και μνήμη 128GB


Recommended Posts

lemax2.jpg

 

Εάν ψάχνετε αυτό τον καιρό ένα κινητό με 6GB RAM, τότε μου φαίνεται θα πρέπει να προσθέσετε άλλο ένα στην λίστα σας, καθώς η Leeco μόλις προσθέσετε ένα κινητό στη λίστα σας.
 
ZUK Z2 Pro, Vivo Xplay 5, OnePlus 3 και τώρα το LeEco LeMax 2 είναι τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε, αν είστε στην ανάγκη για ένα επιβλητικό κινητό με 6GB μνήμης RAM.
 
Η Leeco ενημέρωσε σήμερα για την ύπαρξη του  LeMax 2 με μια αξιοπρεπή τιμή στα 2799 γουάν (380€).
 
price.jpg
 
Για τα χρήματά αυτά μπορείτε να έχετε την επιλογή το κινητό να είναι σε χρυσό, λευκό, ασημί ή ροζ χρώμα, με 6GB RAM, 128GB ROM, 5.7-ίντσες οθόνη 2K, μία 21mega-pixel κάμερα στην πίσω μεριά, και Snapdragon 820 chipset σαν επεξεργαστή.
 
Εάν αισθάνεστε ότι όλα αυτά είναι ίσως λίγο υπερβολή, υπάρχει και το μοντέλο 6GB RAM + 64GB Rom, που μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying στην τιμή των 439.99$ (397€)  και αν μπορείτε να αρκεστείτε στην απλή έκδοση των 4GB RAM/32GB Rom, μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 249$ (225€), οι χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε στο Kimovil σε αξιόπιστα μαγαζιά.
 
Το μόνο αρνητικό σε όλη την παρουσίαση είναι η μπαταρία. Μία 3100mAh μπαταρία, σε ένα Snapdragon 820, με 5.7 ίντσες οθόνη 2Κ, σίγουρα δεν είναι αρκετή για να υποστηρίξει άνετα τα 6GB Ram. Αυτό βέβαια μόνο ο χρόνος θα μας το δείξει. 
 
Έγινε επεξεργασία από maddoctor
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.